Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ στο Καρπενήσι Γιάννης Μίχας: «Στόχος μας είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα»

Στο Καρπενήσι επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Μίχας.
Ο πρώην Νομάρχης Πειραιά, στα πλαίσια των προεκλογικών εξορμήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια, βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20 Απριλίου 2012, στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τους Υποψηφίους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία.

Πριν τη συνάντηση του κ. Μίχα με τα στελέχη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας και τους υποψήφιους Βουλευτές, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΕ.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μίχας δήλωσε: «Η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη θα προσπαθήσει να είναι πρώτη δύναμη για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να δρομολογήσει την επόμενη μέρα. Το πρόβλημά μας δεν είναι το ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός, το πρόβλημά μας είναι το πώς θα πορευτούμε ως χώρα την επόμενη μέρα. Είναι προφανές ότι οι Έλληνες βιώνουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουμε ασκήσει σκληρή αυτοκριτική, έχουμε παραδεχτεί λάθη μας. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο προκειμένου να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία. Στόχος μας είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα. Να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολιτών για να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε σε ανάπτυξη τη χώρα».
Ο κ. Μίχας έθεσε και το ενδεχόμενο συνεργασίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «το ΠΑΣΟΚ σαν πρώτη δύναμη μπορεί να απευθυνθεί σε ίδιες δυνάμεις τις αριστεράς, ζητώντας να υπάρχει μια κοινή κυβέρνηση. Κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς προκειμένου να διασωθεί η χώρα. Εάν αυτό δεν συμβεί ο λαός θα έχει την ευθύνη κι εμείς δεν συμφωνούμε με την άποψη του κ. Σαμαρά ότι θα γίνουν αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, διότι το μήνυμα που θα στείλουμε στους Έλληνες Πολίτες και στην Ευρώπη δεν είναι καλό. Γι’ αυτό ζητάμε από τους Έλληνες να αξιολογήσουν τις προτάσεις και να πάνε να ψηφίσουν με σωστή κρίση».
Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου ο κ. Μίχας συναντήθηκε με τους υποψήφιους Βουλευτές κ. Λάμπρο Τσιτσάνη και Γιάννη Σταμάτη, ενώ ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας, απουσίαζε λόγω προγραμματισμένης επίσκεψής του στους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ  Νομού Ευρυτανίας, καλεί  τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες  της Αττικής  την Παρασκευή  27 Απριλίου 2012  και ώρα 19:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο CROWN PLAZZA Μιχαλακοπούλου 50 στην Αθήνα  όπου θα μιλήσουν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.   κ.κ. Καρανίκας Ηλίας, Σταμάτης Ιωάννης, Τσιτσάνης Λάμπρος.