Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Περιοδεία του Λάμπρου Τσιτσάνη στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός στα χωριά των πρώην Δήμων Ασπροποτάμου, Απεραντίων και Αγράφων ο Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία είναι από αυτούς που μιλούσαν πάντοτε με ειλικρίνεια στον κόσμο και αυτό έκανε και αυτή τη φορά επισκεπτόμενος του κατοίκους των χωριών αυτών, από τους οποίους ζήτησε την στήριξη τους για να αγωνιστεί από ένα άλλο μετερίζι,
για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην περιοχή, για την στελέχωση των Ιατρείων και ως εκπαιδευτικός για την πλήρη οργάνωση της εκπαίδευσης στον τόπο μας. Ακόμη ο Λάμπρος Τσιτσάνης κατά την διάρκεια αυτής της περιοδείας του, στους κατοίκους των χωριών ανέπτυξε τις θέσεις της και για άλλα ζητήματα που τους αφορούν, για την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία, για το μέγα θέμα της αξιοποίησης της λίμνης των Κρεμαστών και γενικότερα για την ανάπτυξη της κεντροδυτικής Ευρυτανίας.
Σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Καρπενησίου, την Πέμπτη θα συναντηθεί με ετεροδημότες της Βοιωτίας και την Παρασκευή θα βρεθεί στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στους ετεροδημότες Ευρυτάνες της Αθήνας.