Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φώτης Κουλαρμάνης Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας “Η ήρεμη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο μας”


Συμπατριώτες:
Η οικονομική και  πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως γνωρίζετε, είναι κρίσιμη,  κρισιμότερη όμως είναι  η ψήφος σας στις 6 Μαΐου  2012, που  θα είναι η σημαντικότερη μεταπολεμικά  για το μέλλον του  τόπου μας.
Το αποτέλεσμα  των εκλογών αυτών  θα  οδηγήσει,  είτε στην ανάκαμψη και  ανάπτυξη  της χώρας, είτε στην συρρίκνωση,  ενδεχομένως και  σε περιπέτειες την πατρίδα μας.

Δεν είναι καιρός για πειραματισμούς, ούτε για   ικανοποίηση, δικαιολογημένης  αγανάκτησης και έκφρασης   παραπόνων. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε    με περίσκεψη και  ορθή σκέψη για το δικό μας συμφέρον, για το γενικό καλό και της Ευρυτανίας.
Ο δικαιολογημένος θυμός σας, μπορεί να  οδηγήσει την χώρα  αύριο σε  χειρότερη οικονομική και  πολιτική  κατάσταση.
Ο τόπος χρειάζεται τώρα, άμεσα,  ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει  την παρούσα κατάσταση, να λάβει αποφάσεις  και να δώσει άμεσες λύσεις και μοναδική λύση πλέον είναι  η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας και θα είμαι κοντά σας όχι μόνο πριν, αλλά και μετά τις εκλογές.

Φώτης Κουλαρμάνης
Υποψήφιος Βουλευτής
 Ευρυτανίας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκα στον Κλειτσό Ευρυτανίας από 10μελή  πολύτεκνη οικογένεια. Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του  Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης,  με  άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου  και σπουδές  στη Σχολή Δημοσιογραφίας στην Αθήνα.
Διορίστηκα  υπάλληλος του  Υπ. Οικονομικών. Υπηρέτησα όλες τις υπηρεσιακές βαθμίδες και για 23 χρόνια ως Επιθεωρητής  και Διευθυντής της Οικονομικής Επιθεώρησης  Δ. Αττικής  του Υπουργείου Οικονομικών.
Διενέργησα  διαχειριστικούς και οικονομικούς έλεγχους σε Δημοσίους Οργανισμούς  σε Ο.Τ.Α, Νοσοκομεία,  Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Αθλητικές Ομοσπονδίες, Ιερές Μητροπόλεις και Μοναστήρια κλπ. Συμμετείχα σε πολλά σεμινάρια που αφορούσαν  θέματα του Υπ., Οικονομικών, και  Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με την διαφθορά  στο Δημόσιο.  Εισηγητής, στη Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών για  την επιμόρφωση και κατάρτιση των νέων επιθεωρητών του Υπουργείου, και επανειλημμένως   εισηγητής διαφόρων  επιστημονικών συνεδρίων. 
Μέλος της 15μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής της  Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Δημοσιοϋπαλληλικής Κίνησης (ΑΣΔΗΚ).  Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Οικονομικών Επιθεωρητών  και σήμερα  μέλος του Δ. Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Συντ/χων  Οικ/κών  Επιθ/τών.  Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και Γ. Γ.  της Εταιρείας  Ευρυτάνων Επιστημόνων.  Μέλος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών,  άλλων Επιστημονικών Εταιρειών, Πολιτιστικών Κέντρων  και Συλλόγων  της Ευρυτανίας και όχι μόνο.
Διετέλεσα εκδότης και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά,  πολιτικού, συνδικαλιστικού, πολιτιστικού και επιστημονικού  περιεχομένου, με εκατοντάδες άρθρα στον ημερήσιο  και περιοδικό τύπο, καθώς  και  σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, νομικών και διοικητικών επιστημών. Μέλος της Ένωσης Συντακτών μη Ημερησίων Εντύπων.   Αθλητής  και μέλος του σωματείου  «Α.Σ. Λαμία»  με  δελτίο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και απόφοιτος Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου. Αιμοδότης  και βραβεύθηκα για την ιδιότητά μου αυτή από το Υπουργείο Υγείας. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Τσατσαράγκου και έχουμε δύο τέκνα, τον Νικόλαο και την Ηλιάνα.