Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ


Ενόψει της εξέλιξης των έργων που πραγματοποιούνται στην Ευρυτανία αλλά και της επίσπευσης των ενταγμένων έργων στο ΕΣΠΑ η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα. Κατερίνα Διαμαντοπούλου επισκέφτηκε σήμερα το Νομό μας, όπου θα παραμείνει και αύριο.
Η κ. Διαμαντοπούλου στις 11 π.μ. συναντήθηκε στο Νομαρχιακό Κατάστημα με το Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κων/νο Κοντογεώργο και στελέχη της ΝΑ. Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας. Στην συνέχεια η Περιφερειάρχης, επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο και αργότερα το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Βασίλειο Καραμπά. Το μεσημέρι η κ. Διαμαντοπούλου επισκέφτηκε το Κρίκελλο, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Δομνίστας κ. Ιωάννη Σταμάτη και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Ποταμιάς κ. Ιωάννη Ίβρο.
Αύριο 1-5-2010 η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Προυσσού κ. Αθανάσιο Φέγγο και θα επισκεφθούν την περιοχή που έχει σημειωθεί κατολίσθηση στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Προυσσού – Αγρινίου.