Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΠΟΤΑΜΙΑ 2-6


Επιβλητική νίκη επί του ουραγού
Με χατ – τρικ του Κ. Μαντζιούτα και δυο υπέροχα γκολ του Λάμπρου Φλωράκη, η Ποταμιά πραγματοποίησε εντυπωσιακό πέρασμα από το Κεράσοβο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 6-2. Οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι σε όλους τους τομείς, δεν βρήκαν καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους, που γνώρισαν μια ακόμη βαριά ήττα στην φετινή σεζόν.
Το συγκρότημα του Λάκη Λαμπαδάρη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα αναζητώντας το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα για την νίκη. Παίζοντας πολύ δυνατά στο κέντρο με τον Λάμπρο Φλωράκη να οργανώνει και να δημιουργεί, προηγήθηκε στο 20΄ με τον εκτελεστή της ημέρας Κ. Μαντζιούτα. Το Κεράσοβο προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στο 40΄ ο Κ. Μαντζιούτας ξαναχτύπησε κάνοντας το 2-0, σημειώνοντας έτσι και το 2ο προσωπικό του γκολ.
Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Μαντζιούτας πετυχαίνοντας χατ – τρικ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή στο ΣΥΝΟΡΟ, έλαβε τέλος.
Για ένα 20λεπτο οι στροφές έπεσαν. Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γ. Ζαγκότση έκαναν μέσα σε πανηγυρισμούς το 4-0.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα μειώνοντας στο 69΄ σε 4-1. Ο Λάμπρος φλωράκης με ωραίο σουτ στο 75΄ έκανε προς στιγμή το 5-1 για να μειώσει ο Γ. Μήτσιος με κεφαλιά σε 5-2 μετά από ασθενή απόκρουση του Χαντζόπουλου.
Το τελικό 6-2 για την Ποταμιά, διαμόρφωσε με ένα διαγώνιο σουτ στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τρίκκα στο 82΄ και πάλι ο Λάμπρος Φλωράκης.
Η επικράτηση της Ποταμιάς ήταν πέρα για πέρα δίκαιη , απέναντι σε ένα αντίπαλο που πάλεψε αλλά δεν είχε δυνάμεις για κάτι παραπάνω.
Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι νεαροί Ταξ. Γούλας , Αχ. Λαθύρης και ο Τ. Καλύβας. Πολύ καλή απόδοση για τους φιλοξενούμενους από τους Βασ. Τσουκαλά, Λ. Φλωράκη, ενώ πολύ καλός ήταν στο διάστημα που αγωνίστηκε και ο Κ. Αζακάς.
Αξιοσημείωτο ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό τον ήχο δημοτικών τραγουδιών, προφανώς λόγω της πρωτομαγιάς.
Άψογη η διαιτησία του Μπλούνα και των συνεργατών του.
ΚΕΡΑΣΟΒΟ: Ν.ΤΡΙΚΚΑΣ, Ν. ΤΡΙΚΚΑΣ, Α. ΛΑΘΥΡΗΣ, (46΄ Τ. ΓΟΥΛΑΣ), Τ. ΚΑΛΥΒΑΣ, Α. ΛΑΜΠΡΟΥ, ΧΡ. ΡΙΖΟΣ, ΜΙΧ. ΡΑΠΤΗΣ, ΧΡ. ΚΟΣΜΑΣ, ΚΩΝ. ΓΟΥΛΑΣ, (71΄ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ), ΕΥΘ. ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ (60΄ ΧΡΥΣΙΚΟΣ) , Γ. ΜΗΤΣΙΟΥ
Δ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΜΠΟΥΡΑΣ, ΧΡ. ΖΑΓΚΟΤΣΗΣ, ΒΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, Γ. ΖΑΓΚΟΤΣΗΣ, Γ. ΣΤΑΠΛΕΣ, Μ. ΜΠΟΥΡΑΣ, Κ. ΜΑΝΤΖΙΟΥΤΑΣ (68΄ ΑΖΑΚΑΣ), Λ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ, ΑΡ. ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ.