Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ 0-0 Με ισοπαλία έπεσε η αυλαία


Με το στείρο 0-0 ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις Κρέντη και Αγία Τριάδα. Οι δυο ομάδες σε ένα αγώνα με λίγες καλές στιγμές, παρότι προσπάθησαν για την νίκη, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως για ένα ακόμη ματς δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική τους προσπάθεια και έτσι μοιραία έμειναν στο μηδέν.
Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς, με λίγη τύχη πέτυχαν τον στόχο τους, να μην δεχτούν γκολ, όμως στην επίθεση φάνηκαν άσφαιροι με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες.
Το ματς αυτό, έγινε υπό το βλέμμα του νέου Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΝΕ, του έμπειρου Νικόλαου Λαθύρη, που κλήθηκε να αλλάξει τα δεδομένα της διαιτησίας στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, σε μια εποχή που η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή. Γνωρίζοντες την δυναμική και τις τεράστιες γνώσεις του κ. Λαθύρη, γύρω από το ποδόσφαιρο, θεωρούμε σίγουρη την επιτυχία του σε αυτό το εγχείρημα.
Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της φετινής πορείας των δυο ομάδων, μπορούμε να πούμε ότι η Κρέντη δεν πέτυχε τον βασικό της στόχο που ήταν η κατάληψη μιας θέσης που θα οδηγούσε στην τετράδα. Αυτό βέβαια δεν έγινε επειδή δεν είχε καλή ομάδα, αλλά διότι σε συγκεκριμένα παιχνίδια, η ομάδα δεν τράβηξε γνωρίζοντας απρόβλεπτες ήττες, που στοίχισαν. Αν στην ομάδα παραμείνει και την νέα σεζόν ο βασικός κορμός της και φρεσκαριστεί με 3-4 καλούς παίχτες, τη νέα σεζόν η Κρέντη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στην Αγία Τριάδα μια από τα ίδια. Η ομάδα του Δήμου Κτημενίων, έπαιξε σε όλα τα ματς με φιλότιμο και πάντα μέσα σε αθλητικό πνεύμα, παρουσιάζοντας το γνωστό της τα τελευταία χρόνια πρόσωπο. Η βαθμολογική της θέση την αδικεί.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 32΄ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους με ένα καλό σουτ του Γ. Βούρτσα που έφυγε όμως έξω από τα δοκάρια του Καββαδία.
Στο 36΄ η προσπάθεια του Καρβέλη σταμάτησε στους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Στο 40΄ ο Σερπάνος εκτέλεσε από δεξιά φάουλ, η μπάλα βρήκε στα χέρια των αμυντικών του τείχους με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στη φάση που πέρασε ανεκμετάλλευτη για την Κρέντη.
Στο 47΄ δυνατό σουτ του Γ. Βούρτσα σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών της Αγίας Τριάδας.
Στο 57΄ ο Μπισμπίκης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Σερπάνο το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.
Στο 60΄ σέντρα σουτ του Καζάκου πέρασε έξω.
Στο 66΄ δυνατό σουτ του Παπαδονίκου έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Απ. Ντάλλα.
Στο 70΄ από πολύ κοντά ο Σωτήρης Ντάλλας, έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα του Καββαδία.
Στο 78΄ καλοχτυπημένο φάουλ του Σερπάνου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Στο 80΄ ο Σερπάνος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα αουτ.
ΚΡΕΝΤΗ: ΑΠ. ΝΤΑΛΛΑΣ, Γ. ΠΕΡΟΥΛΑΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ, Π. ΖΙΑΚΑΣ, Σ. ΝΤΑΛΛΑΣ, Π. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ, (46΄ ΚΑΖΑΚΟΣ), Ι. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, Σ. ΜΠΥΡΟΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Ι. ΜΑΚΚΑΣ, Δ. ΣΕΡΠΑΝΟΣ.
ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ : Γ. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, Κ. ΝΤΑΣΙΟΣ, Β. ΛΕΝΤΖΟΣ, Σ. ΠΑΤΡΩΝΗΣ, Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Γ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ (70΄ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ), ΧΑΛΚΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΣ, ΚΟΣΜΑΣ (89΄ ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ), ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ (46΄ ΧΡ. ΚΑΛΤΣΗΣ).