Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ! ! !


Συνάντηση αποφοίτων της ΣΤ΄ τάξης
του Γυμνασίου Καρπενησίου (1970)

Το διήμερο 26-27 Ιουνίου 2010 θα συναντηθούν οι απόφοιτοι της ΣΤ΄ Τάξης του Γυμνασίου Καρπενησίου, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια της αποφοίτησης τους τον Ιούνιο του 1970 ! !!
Ο εμπνευστής της ευλογημένης αυτής σύναξης Ηλίας Παλαιοδημόπουλος, με την κίνησή του αυτή θα συγκεντρώσει σκορπισμένους στην Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία συμμαθητές και συμμαθήτριες αλλά και τους καθηγητές και καθηγήτριες τους, για ένα διήμερο με πολλές θύμησες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – καλωσόρισμα στο προαύλιο του Λυκείου Καρπενησίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη – προσκύνημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Παναγία Προυσιώτισα και το βράδυ θα συγκεντρωθούν σε Κέντρο Διασκέδασης στο Καρπενήσι, για να γλεντήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μουσική , χορούς και τραγούδια της εποχής της " νιότης " τους, να θυμηθούν όλα αυτά που τους " έδεναν " και να ξαναπιάσουν τη συνέχεια του νήματος, να " ξαναγνωριστούν ".
Την Κυριακή το πρωί σε καφετέρια κοντά στο Καρπενήσι η ώρα του αποχαιρετισμού και μοίρασμα στον καθένα συμμαθητή και στην καθεμιά συμμαθήτρια το αναμνηστικό της συνάντησης και η αποχώρηση.
Για περισσότερες πληροφορίες για την σπουδαία αυτή συνάντηση: Ηλίας Παλαιοδημόπουλος Καπαδοκίας 8 Τ.Κ. 38445 Ν. Ιωνία Βόλου
Τηλ. 24210-25750 κιν. 6946-552754