Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 9ο ΧΡΟΝΟ

Ήταν το πρωινό της 10ης Ιουλίου του 2002, όταν ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ξεκίναγε το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της τοπικής ενημέρωσης.
Από τότε πέρασαν 8 χρόνια συνεχούς και επίπονης εβδομαδιαίας εργασίας και ο Ε.Π. σιγά- σιγά ενηλικιώθηκε και καθιερώθηκε στη συνείδηση των αναγνωστών του. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίσαμε, αντέξαμε, παλέψαμε και σήμερα αισθανόμαστε την ανάγκη να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η αποδοχή του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ από τους απανταχού Ευρυτάνες και όχι μόνο μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε ακόμα πιο εμπεριστατωμένα το δύσκολο έργο μας, ευελπιστώντας να γίνει η εφημερίδα μας, η εφημερίδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ.
Κάθε προσπάθεια μας αποσκοπεί στο να παραμείνει ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ένα πνευματικό βήμα ανοικτό στο πλατύ κοινό. Μια εφημερίδα που θα σμίγει την τοπική κοινωνία και θα την φέρνει πιο κοντά στην παράδοση και την κληρονομιά του τόπου μας. Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση του αναγνωστικού κοινού, μας ενδυναμώνει και μας δίνει μεγάλο κουράγιο σ’ αυτό το τόσο δύσκολο ταξίδι.
Αγαπητά αδέλφια, φίλες και φίλοι αναγνώστες, σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την κοινωνία μας, εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω, αλλά θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε παντού, όπου χτυπάει Ευρυτανική καρδιά, και όχι μόνο, τις πνευματικές πραμάτειες του ευλογημένου τόπου μας, όπως τις ξεθάφτουν με την ιστορική μνήμη και τις σοδιάζουν στις σελίδες του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ οι άξιοι συνεργάτες μας.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε δίπλα μας.
Ενημερωθείτε κάθε μέρα για ότι συμβαίνει στην Ευρυτανία στο www.evrytanikospalmos.blogspot.com

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Βάσω Φεγγούλη