Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

‘Ενα, ισχυρό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Αγράφων

Για να γίνουν οι εκλογές “γιορτή” όπως χαρακτηριστικά λένε
Μια ιδιαίτερα σημαντική πολιτική κίνηση- πρωτοβουλία, αναμένεται να πάρει στις επόμενες μέρες πρώην αυτοδιοικητικός της Κεντροδυτικής Ευρυτανίας, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα, υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στον Δήμο Αγράφων, στο οποίο θα συμμετάσχουν ισχυρές προσωπικότητες απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους.
Εμπνευστής αυτής της κίνησης, που από αρκετούς έχει χαρακτηριστεί πολύ ώριμη πολιτικά, είναι πρώην Αυτοδιοικητικός, που διετέλεσε για μια τετραετία Δήμαρχος σε Δήμο της Κεντρικής Ευρυτανίας, προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, η πρωτοβουλία αυτή, που ήδη έχει γίνει γνωστή στους περισσότερους αυτοδιοικητικούς και μη, που έχουν εκφράσει ή θα εκφράσουν την επιθυμία να συμμετάσχουν σε ένα κοινό, υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τέλη Ιουλίου, θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα που αναμένεται να συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο αυτό.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην πρωτοβουλία αυτή δεν γίνεται λόγος για τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου, καθότι αυτός ήδη υπάρχει, αλλά η προσπάθεια γίνεται προκειμένου να συγκροτηθεί ένα όσο πιο δυναμικό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετάσχουν ισχυρές προσωπικότητες, που θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις τεράστιες δυσκολίες που θα έχει η διοίκηση του νεοσύστατου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ Δήμου Αγράφων.
Επίσης ο πρώην Δήμαρχος, θεωρεί ότι η κίνηση αυτή είναι η ιδανικότερη για το συμφέρον του τόπου, αλλά και των κατοίκων, καθότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, μπορεί έτσι να μετατραπούν σε μια «γιορτή» για την πολυπαθούσα τοπική κοινωνία, χωρίς κόντρες και αντιπαραθέσεις. Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις.