Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Με επιτυχία το τουρνουά τοξοβολίας από το ΚΠΕ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Τοξοβολίας που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου.
Το τουρνουά έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Κεφαλόβρυσο, πλησίον του γηπέδου τένις, στις 5.30 το απόγευμα.
Συνολικά έλαβαν μέρος 25 άτομα, μικροί και μεγάλοι, που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στο Άθλημα. Το τουρνουά απευθυνόταν σε άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω, ερασιτέχνες, χωρίς απαραίτητα κάποια προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα.
Οι υπεύθυνοι του τουρνουά διέθεσαν το πλήρης εξοπλισμό στους συμμετέχοντες, τόξα, βέλη και στόχους, χωρίς κανένα κόστος.
Εξάλλου η διεξαγωγή του τουρνουά είχε καθαρά φιλικό χαρακτήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, αλλά και χωρίς κάποια οικονομικά έπαθλα.
Δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν επέτρεψε στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες να απολαύσουν το παιχνίδι όπως θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να επισπεύσουν τις διαδικασίες ολοκλήρωσης του τουρνουά.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ΚΠΕ Καρπενησίου για τις αποφάσεις που παίρνει και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και αξίζει τον κόπο όλοι οι Ευρυτάνες να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία του ΚΠΕ.