Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τοποθετήσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης Ο Θανάσης Τσαπρούνης Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας και ο κ. Ανδρέας Κασκαμπάς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρ


Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η τοποθέτηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις διευθύνσεις της Ελλάδας. Στην Ευρυτανία Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετήθηκε ο 46χρονος Εκπαιδευτικός ΠΕ70 Αθανάσιος Τσαπρούνης, από την Λαμία, πατέρας δυο παιδιών με μεταπτυχιακό στη διαχείριση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Εν τω μεταξύ χθες ο κ. Τσαπρούνης ανέλαβε τα καθήκοντά του, στα Γραφεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης, παραλαμβάνοντας από τον απερχόμενο Δ/ντη κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου.
Διευθυντής στην Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας αναλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Κασκαμπάς, ο οποίος αναμένεται στην Ευρυτανία την ερχόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου για να παραλάβει την Διεύθυνση από τον κ. Ιωαννίδη.
Η θητεία των νέων Δ/ντων ολοκληρώνεται στις 31/7/2015. Τέλος από την Δ.Δ.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ανακοινώθηκε ότι υπέβαλαν στη Δ/νσή μας αιτήσεις συνταξιοδότησης, το 2009 πέντε(5) εκπ/κοί και το 2010 έξι(6) εκπ/κοί.