Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Περικοπές δρομολογίων από το ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας


Σε περικοπές δρομολογίων θα προβεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας λόγω σοβαρών και αδιέξοδων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και το οδηγούν στα όρια της χρεοκοπίας.
Σύμφωνα με επιστολή – ανακοίνωση, που απέστειλαν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ προκειμένου να ενημερώσουν το επιβατικό τους κοινό, τονίζουν ότι προβήκανε στην περικοπή δρομολογίων, έτσι ώστε να μειωθούν οι δαπάνες, μέχρις ότου να εισπραχθούν χρήματα που τους οφείλονται.
Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις του σχεδίου, η διακοπή των δρομολογίων θα γίνει με βάση κριτήρια οικονομικά, αλλά και επιβατικής κίνησης. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν περικοπές στα διανομαρχιακά δρομολόγια του άξονα Καρπενήσι - Αθήνα – Καρπενήσι, καθώς και στον άξονα Καρπενήσι - Αγρίνιο - Καρπενήσι. Επίσης θα περικοπούν δρομολόγια και εντός του Νομού, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
Όσον αφορά τα μαθητικά δρομολόγια εντός του Νομού, θα μείνουν ως έχουν.
Για το ποια δρομολόγια θα διακοπούν και πότε το ΔΣ του ΚΤΕΛ δεν έχει ενημερώσει ακόμα και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνούν στο 2237080013 πριν ταξιδέψουν προκειμένου να ενημερώνονται έγκαιρα.
Όλη η επιστολή του ΚΤΕΛ έχει ως εξής:
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ.
Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Α.Ε.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 16-11-2010
ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ( Κ.Τ.Ε.Λ. )
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ (ΘΕΣΗ ΚΤΕΛ)
2237080013 & 2237080014 & FAX 2237080014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς το Επιβατικό Κοινό του ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας

Εκ μέρους όλων των ιδιοκτητών λεωφορείων δημοσίας χρήσεως του Νομού Ευρυτανίας, που συμμετέχουμε στην εταιρεία Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας Ανώνυμη Εταιρεία, σας ενημερώνουμε ότι λόγο σοβαρών και αδιέξοδων οικονομικών προβλημάτων αδυνατούμε να υλοποιήσουμε το συγκοινωνιακό μας έργο.
Δυστυχώς σήμερα η οικονομική μας κατάσταση είναι αδιέξοδη, δεν μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα μας: πετρέλαια, ασφαλιστικό φορέα ( Ο.Α.Ε.Ε.), αμοιβές και έξοδα προσωπικού, δεν μας μένει καν αμοιβή ώστε να καλύψουμε τις οικογενειακές μας ανάγκες. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε άμεσα να περικόψουμε δρομολόγια ώστε να μειώσουμε της δαπάνες μας, ώσπου να εισπράξουμε χρήματα που μας οφείλονται προκειμένου να ανακάμψουμε.
Με την περικοπή κάποιων δρομολογίων μας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσουμε το πλέον απαραίτητο χιλιομετρικό έργο όπως τα μαθητικά δρομολόγια εντός του Νομού μας. Θα υπάρξουν περικοπές στα διανομαρχιακά δρομολόγια του άξονα Καρπενήσι - Αθήνα - Καρπενήσι καθώς και στον άξονα Καρπενήσι - Αγρίνιο - Καρπενήσι. Επίσης θα περικόψουμε δρομολόγια και εντός του Νομού μας, σε όλα τα δημοτικά μας διαμερίσματα.
Ζητούμε από το επιβατικό μας κοινό καθώς και από όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατανόηση και υποστήριξη, ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Είμαστε στο όριο της χρεοκοπίας, προσπαθούμε με ότι μέσα διαθέτουμε να υλοποιήσουμε το συγκοινωνιακό έργο στην Ευρυτανία και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας ως
οικογενειάρχες, επαγγελματίες, άνθρωποι Ευρυτάνες.
Παρακαλούμε κάθε επιβάτη από 22-11-2010 πριν ταξιδέψει να επικοινωνεί με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 2237080013 προκειμένου να ενημερωθεί για τα δρομολόγια που θα εκτελούνται.

Σας Ευχαριστούμε,

Για λογαριασμό των ιδιοκτητών λεωφορείων δημοσίας χρήσεως Νομού Ευρυτανίας

ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας Α.Ε.
Σταμούλης Σπύρος