Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πανηγυρική επανεκλογή του Ευρυτάνα Νίκου Χαρδαλιά στον Δήμο Βύρωνα


Με το συντριπτικό ποσοστό του 64,69% επανεξελέγη Δήμαρχος Βύρωνα, για 3η συνεχή φορά, ο Νίκος Χαρδαλιάς, με το συνδυασμό «Εποχή Δημιουργίας - Συνεργασία Πολιτών».
Με μεγάλη διαφορά έναντι του αντιπάλου του, ο ανεξάρτητος Δήμαρχος της πόλης, που ως γνωστόν κατάγεται από την Ευρυανία, έλαβε το «χρίσμα» από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών για να συνεχίσει την επιτυχημένη οκταετή του πορεία στο τιμόνι του Δήμου και να ολοκληρώσει το σημαντικό του έργο. Φανερά συγκινημένος, ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τους Βυρωνιώτες για την εμπιστοσύνη τους αλλά και όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά του. «Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και τα επόμενα χρόνια», δήλωσε απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου που του επεφύλαξε θερμή υποδοχή έξω από το εκλογικό του κέντρο.
«Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση από όλους, πέρα από διαχωριστικές γραμμές και μικροπολιτικά διλήμματα. Γι’ αυτό ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε το έργο μας με συνέπεια, αξιοπρέπεια και ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Για να πάμε τον Βύρωνα ακόμα πιο μπροστά. Για να κάνουμε τη γειτονιά μας ακόμα καλύτερη. Για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την πόλη που τους αξίζει», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών για τον β’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, ο συνδυασμός «Εποχή Δημιουργίας- Συνεργασία Πολιτών» του Νίκου Χαρδαλιά έλαβε ποσοστό 64,69%, ενώ ο συνδυασμός «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή» του Παναγιώτη Κόνσουλα απέσπασε το 35,31%.