Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΤΑΜΙΑ – ΑΓΡΑΦΑ 0-2 Πανάξιοι νικητές οι ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΑΙΟΙ


Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα των Αγράφων από την Ποταμιά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, παίζοντας καλή μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επικράτησε των γηπεδούχων με σκορ 2-0, παραμένοντας έτσι σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. επικρατώντας με σκορ 0-2. Οι γηπεδούχοι, μακριά από τον καλό τους εαυτό, δεν έπαιξαν καλά και μοιραία γνώρισαν την ήττα, από ένα όπως προαναφέραμε καλύτερο αντίπαλο.
Τα Άγραφα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Κώστα Καλύβα και Κώστα Γουλέτα, που ήταν και οι σκόρερ του παιχνιδιού, κυριάρχησαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν φάσεις και στο τέλος απόλυτα δίκαια έφυγαν νικητές με το τρίποντο στις αποσκευές τους.
Μόλις στο 1΄ ο Γουλέτας βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Χαντζόπουλος σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα, έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Θεοχάρη, έφυγε άουτ.
Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης, ο Σερπάνος έχασε καλή ευκαιρία να χριστεί σκόρερ για την ομάδα του.
Στο 19΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με το καλοχτυπημένο φάουλ του Φλωράκη που πέρασε όμως άουτ.
Στο 23΄ ο Κώστας Καλύβας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χαντζόπουλο.
Στο 41΄ ο νεοαποκτηθείς Ταξ. Καλύβας μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε άουτ.
Με το σκορ 1-0 υπέρ των Αγράφων ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι, που ήταν τα αφεντικά στον αγωνιστικό χώρο στο Α΄ ημίχρονο, έφτασαν μια ανάσα από ένα δεύτερο τέρμα, όμως η κεφαλιά του Κ. Καλύβα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και έφυγε άουτ.
Στο 53΄ ο σκόρερ του μοναδικού μέχρι εκείνη τη στιγμή τέρματος των Αγράφων, Κώστας Καλύβας επιχείρησε ένα κεραυνό από το ύψος της περιοχής που έφυγε μόλις άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Γουλέτας, με ψηλοκρεμαστό σουτ, έγραψε το 2-0, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στο 70΄ ο Κατής είχε σουτ φάουλ που πέρασε άουτ και δυο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τσουκαλά για τους γηπεδούχους είχε την ίδια κατάληξη.
Στο 76΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Κατή και στο 80΄ ο Γουλέτας έχασε καλή ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι, άψογη ήταν η διαιτησία του Κώστα Αναγνώστου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ποταμιά: Χαντζόπουλος, Μαντζιούτας, Γιαννακόπουλος, Γκορόγιας (80΄ Μαλάτος), Τσουκαλάς, Ζαγκότσης Γ.(70΄ Αζακάς), Νεοφύτου, Λαθύρης (54΄ Ίβρος), Κώστας Μαντζιούτας, Φλωράκης, Μπούρας.
Άγραφα: Γιώργος Καλύβας, Παν. Ζωχάκης (86΄ Μάρκης), Σβερώνης Λ., Τσιγαρίδας, Ηλιάδης, Κατής, Θεοχάρης, Ταξιάρχης Καλύβας, Σερπάνος(83΄ Γατής Β.), Γουλέτας(87΄ Κίτσιος Χ.), Κώστας Καλύβας.