Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-0 Τριάρα στην ιστορική Λαμία


Με το επιβλητικό 3-0, επικράτησε επί της πάλαι ποτέ κραταιάς Λαμίας, ο Απεραντιακός.
Η ευρυτανική ομάδα, πήρε το τρίποντο, που τις δίνει αμυδρές ελπίδες για την συνέχεια, πολύ ευκολότερα απ΄ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, καθότι, με την συμπλήρωση του 5ου λεπτού κατάφερε να πετύχει 2 γκολ, μετατρέποντας την συνέχεια σε μια απλή διαδικασία.
Η Λαμία, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, στον αγώνα αυτό αιτιολόγησε την βαθμολογική της θέση, καθότι δεν έδειξε καμία αρετή ως ποδοσφαιρικό σύνολο.
Με γκολ λοιπόν από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας για τους γηπεδούχους του Κώστα Πασσά. Μόλις στο 2΄ ο Ζήσιμος από κοντά μετά από σέντρα του Αρουτίδη, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουγατσιάς έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη, έγειρε για τα καλά υπέρ των γηπεδούχων.
Μετά το 2-0, οι Λαμιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πήραν κάποια πρωτοβουλία κινήσεων χωρίς ωστόσο να μπορέσουν σε καμία στιγμή να φανούν απειλητικοί μπροστά στα καρέ του Τσάμη μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.
Στο ίδιο διάστημα, οι γηπεδούχοι, έχοντας την σιγουριά του 2-0, έδωσαν χώρο στην Λαμία, προσέχοντας όμως την άμυνά τους και παίζοντας με αντεπιθέσεις έψαχναν ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσουν οριστικά την νίκη. Στο 36΄, πλησίασαν πολύ κοντά σε ένα 3ο γκολ, όμως το δυνατό σουτ του Λεπτάκη πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Νάσιου.
Η πρώτη καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνιου, ανήκε στους γηπεδούχους και είχε πρωταγωνιστή και πάλι το Λεπτάκη να σουτάρει δυνατά στο 66΄ και την μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 77΄ Ο Νταβαρίνος Α σούταρε από την περιοχή αλλά έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Νάσιος
Στο 82΄ Ο Θαμνόπουλος επιχείρησε σουτ από πλάγια δεξιά όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Νάσιος
Και στο 83΄ Ο Αρουτίδης με ωραίο σουτ από την γραμμή της περιοχής των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Νάσιου διαμορφώνοντας το τελικό 3-0
Την επόμενη αγωνιστική ο Απεραντιακός δοκιμάζεται στον Πυργετό και με νίκη, πολλά μπορούν να συμβούν….
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Απεραντιακός: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Μπισμπίκης Δ, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Πανακούλιας, Λεπτάκης (Μπισμπίκης Θ), Νταβαρίνος Α, Μπουγατσιάς (Μπουπουρής), Αρουτίδης, Ζήσιμος (Νταβαρίνος Β)
Λαμία: Νάσιος, Αναστασίου (Αλπόγλου), Παππάς, Χριστόπουλος, Κάππας, Ζιάκας Γ, Παντελής (Ζιάκας Α), Πέσσης, Κουβαλάκης, Πάνος