Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Το «κοπέλι» από το Κεράσοβο στον ΟΦΗ!



Ο Γιώργος Γεωργίου, το «κοπέλι» από το Κεράσοβο, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με πολύχρονη παρουσία στην Α΄ Εθνική, από τις αρχές Φεβρουαρίου ανήκει στην ομάδα του ΟΦΗ που δίνει μάχη για να επιστρέψει στην super league. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός της Κρητικής ομάδας, ο προπονητής της Νίκος Αναστόπουλος, θεώρησε απαραίτητη την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού, καθότι γνωρίζει πολύ καλά τον Γεωργίου, όταν ήταν προπονητής στην Κέρκυρα και ήταν αυτός που καθιέρωσε τον ευρυτάνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα της ομάδας, που εκείνη την χρονιά ανέβηκε στην Α΄ Εθνική.
Ο Γεωργίου που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Κύπρο με την ομάδα της Ανόρθωσης υπέγραψε συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως και τις 30-6-2012. Ο Γεωργίου, έχει γεννηθεί στις 24-9-1979, στο Κερασοχώρι, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, είναι παντρεμένος και έχει δύο κορίτσια την Μελίνα και την Αγγελική.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στην ομάδα μας ο Γ. Γεωργίου, δήλωσε: "Επέλεξα να έλθω στον ΟΦΗ γιατί είναι ομάδα super league . Πιστεύω στον εαυτό και φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω στην υλοποίηση του στόχου που έχει η ομάδα μας. Είναι πολύ καλή η επιλογή που έχω κάνει για την συνέχεια της καριέαρας μου. Για πρώτη φορά μίλησα με το κ. Μαχλά και με κέρδισε με τον χαρακτήρα που έχει. Γνωρίζω πολύ καλά το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Συνεργαστήκαμε στη Κέρκυρα όταν ήταν στη Β εθνική και μαζί του η ομάδα αναδείχθηκε πωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α εθνική. Τότε ο κ. Αναστόπουλος ήταν αυτός που με καθιέρωσε. Επίσης είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ έχει φοβερό κόσμο που δίνει μια επιπλέον δυναμική στην ομάδα μας και το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πήρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από έργα. Είμαι έτοιμος να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου."