Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Με ευχές και γλέντι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από τον Σύλλογο Γυναικών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, που έλαβε χώρα στην κέντρο «ΝΕΦΕΛΕΣ» το περασμένο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011.
Η δραστήρια πρόεδρος κ. Λίτσα Πετροπούλου και τα μέλη του Συλλόγου για ακόμη μια χρονιά, διοργάνωσαν μια άψογη εκδήλωση αφήνοντας ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και του χαιρετισμού της η κ. Πετροπούλου έκανε ένα σύντομο απολογισμού για τα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος που πέρασε, αλλά αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του 2011, ενώ έθιξε το μείζον ζήτημα της στέγασης του Συλλόγου, πάνω στο οποίο δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, τονίζοντας ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου κ.κ. Νίκος Σουλιώτης και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Καρατσίκης, ενώ ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης απέστειλε επιστολή ευχαριστώντας το Σύλλογο για την πρόσκληση και εξηγώντας πως δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.