Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Ευρυτάνες της Ναυπάκτου


Της Ανταποκρίτριάς μας Βάσως Γούλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην Λυγιά Ναυπάκτου, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπάκτου « Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ». Η ζεστή αυτή εκδήλωση, που για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσαν με πολύ μεράκι ο Ανατολικοφραγκιστιανός Πρόεδρος Χαρίλαος Χρήστου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα στο γνωστό Κέντρο Θωμόπουλου και χαρακτηρίστηκε από το ωραίο γλέντι που έγινε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Ναυπάκτου, χρόνο με το χρόνο «μεγαλώνει», προσφέροντας ταυτόχρονα σπουδαίο έργο στην πολιτιστική μας παράδοση, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία των Ευρυτάνων που διαμένουν στην πανέμορφη Ναύπακτο.
Τίμησαν με την παρουσία τους το υπέροχο αυτό γιορτάσι, ο Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαθανάσης ,ο Επισκοπιώτη;ς, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Βασιλόπουλος, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου π. Ιωάννης Μακρής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας Λευτέρης Λαμπαδάρης, η Πρόεδρος των Θρακομακεδόνων Ναυπακτίας κ. Λίνα Παπαϊωάννου, ο γνωστός εκπαιδευτής ράφτιγκ Γιώργος Σρεπάνος και στο σύνολό τους τα μέλη του Συλλόγου.
Να ευχηθούμε στον Σύλλογο κάθε επιτυχία στο έργο του και τη νέα χρονιά που ανέτειλε.