Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΓΡΑΦΑ 0-0 Με λευκή ισοπαλία έληξε ο πρώτος τελικός

Με λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε ο πρώτος αγώνας των Play Off του τοπικού Πρωταθλήματος μεταξύ του ΑΠΟΚ και των Αγράφων, που έγινε χθες Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Η αγωνία παρατείνεται καθώς θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες μέχρι να αναδειχθεί ο φετινός Πρωταθλητής. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ενώ ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί το αμέσως επόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο και πάλι.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα δύο. Αν και στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να ανεβάσουν ρυθμούς, με αποτέλεσμα να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά και να απειλήσουν τους παίχτες του ΑΠΟΚ, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με λευκή ισοπαλία.
Στην επανάληψη, οι ρυθμοί έπεσαν και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες. Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες, καθώς ο Ντουφεκιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Το Βελούχι αν και με 10 παίχτες προσπαθούσε να πετύχει το γκολ, τα Άγραφα καλά διαβασμένα και έχοντας πολύ καλή άμυνα δεν τους το επέτρεψε, και κράτησαν το παιχνίδι στο 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης Βαγγέλη Τσιρώνη.
Για το ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα προς το τρόπαιο θα το μάθουμε το επόμενο Σάββατο 14/5 στο Αθλητικό Κέντρο, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός μεταξύ Αγράφων και ΑΠΟΚ.

Συνθέσεις:
ΑΠΟΚ Βελούχι: Ρεσίτης, Πολυτσέρης (7΄ λ.τρ Μπόνιας), Συγκελόπουλος, Κρασιάς (73΄ Τριανταφυλλόπουλος), Γενιτσαρόπουλος Κ., Ντουφεκιάς, Γαλανός, Πασσάς, Ζαλοκώστας, Πάτρου, Τσιλίκας (58΄ Νικολάου)

Άγραφα: Καλύβας Γ., Τσιγαρίδας, Σβερώνης Λ. (59΄ Κίτσιος), Ζωχάκης, Ηλιάδης, Κατής, Θεοχάρης, Γατής Β. (93΄ Μπουμπουρής), Μάρκης, Γουλέτας (89΄ Τσιώλης), Καλύβας Κ.