Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Παλαιοκατούνα 2010 - Φραγκίστα 2-3 Μεγάλο διπλό για τη Φραγκίστα

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα της Φραγκίστας στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος επικρατώντας εκτός έδρας με 3-2 της τοπικής Αναγέννησης.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου στις 17:30 στο γήπεδο της Παλαιοκατούνας για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΕ.

Οι δυο ομάδες απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προπονητής των γηπεδούχων είναι ο Κώστας Λαθύρης και των φιλοξενούμενων ο Βασίλης Παπαδήμος.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την συμπλήρωση των 38 πρώτων λεπτών, όμως η απάντηση από πλευράς Φραγκίστας ήταν άμεση. Σκόρ ημιχρόνου το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δυο τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης να «σφραγίσουν» το διπλό. Το συγκρότημα του Κώστα Λαθύρη μείωσε σε 2-3, ενώ προηγουμένως είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες με τους: Μαντζαφίνη και Καμαρέτσο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
38΄: Σέντρα του Αλαφροπάτη, ο Καμαρέτσος με πλασέ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ(1-0)
42΄: Ο Γερονίκος Π. εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1
80΄: Ο Μπισμπίκης μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με σουτ έκανε το 1-2
84΄: Ο Σάλτης Α. ύστερα από «αναμπουμπούλα» στην αντίπαλη περιοχή διαμόρφωσε το 1-3
85΄: Ο Λανταβός με απευθείας φάουλ μείωσε σε 2-3
Συνθέσεις ομάδων
Παλαιοκατούνα 2010 (Κώστας Λαθύρης): Χρηστίδης, Μπίκας, Αθανασίου, Αλαφροπάτης, Σαρρής (68΄ Μαντζαφίνης), Κρίντας (60΄ Καρυώτης), Στεφάν, Λανταβός, Μπλέντζος, Κώτσιας, Καμαρέτσος
Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος): Σάλτης Κ., Γαλανός Ε., Γερονίκος Ι., Λάμπρου, Τουφεκούλας, Γαλανός Χ., Μακρής (75΄ Μπισμπίκης), Σάλτης Α., Γερονίκος Π., Γούλας, Κακαβίτσας (62΄ Παπανίκας)
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης