Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Γέφυρα Αγάπης από τα παιδιά του 1ου – 2ου Γυμνασίου & του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου στα παιδιά όλου του κόσμου


Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα παιδιά του 1ου και του 2ου Γυμνασίου, αλλά και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, διοργάνωσαν φιλανθρωπική βραδιά με σκοπό να υιοθετήσουν ένα μικρό παιδάκι και να συγκεντρώσουν χρήματα για τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»
Οι μαθητές, εδώ και πολύ καιρό, με πολύωρες πρόβες και με περίσσια αγάπη προετοίμαζαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν την αίθουσα.
Οι μαθητές των σχολείων με πολύ κόπο και αγάπη, συνέχισαν αυτό το αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο έργου, που ξεκίνησαν πέρυσι, χτίζοντας την «Γέφυρα Αγάπης» προς τα παιδιά του κόσμου και βοηθώντας τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.

Η υπέροχη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των μαθητών με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους μαθητές που προσπάθησαν και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, όσο και στους καθηγητές τους, αλλά και στους γονείς τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές παρουσίασαν κλασσικά, Rock, έντεχνα και λαϊκά κομμάτια.
Τέλος, μαθητές και υπεύθυνοι της εκδήλωσης ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο για την υποστήριξή τους και τους διαβεβαίωσαν προς η προσπάθειά τους αυτή θα συνεχιστεί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Δημήτρης Καρατσίκης,  μαθητές, καθηγητές, γονείς, πολίτες και αρκετός κόσμος.
Με Δελτίο Τύπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά και όσους στήριξαν το σκοπό της εκδήλωσης οικονομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατατέθηκε στο λογαριασμό της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», ενώ οι μαθητές υιοθέτησαν κι ένα μικρό μαθητή από τη φυλή Kalasha.
Μπράβο σε όλους !!!