Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αίολος-Κεράσοβο 2-0 Έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε

Χρειάστηκαν να περάσουν 83 λεπτά για να φτάσει στο γκολ και την νίκη ο Αίολος στην αναμέτρηση του με το Κεράσοβο. Σε αυτό το λεπτό, «έπεσε» το κάστρο των φιλοξενούμενων με το γκολ του Γ. Ράικου, που άνοιξε τον δρόμο για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο των γηπεδούχων, που παρέμειναν έτσι αήττητοι και πάντα σε τροχιά κορυφής. Μέχρι εκείνο το σημείο το Κεράσοβο του Παναγιώτη Βλάχου, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στον Αίολο, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει και προβάδισμα στο σκορ αν ο Αρκουμάνης στο 12΄, δεν σημάδευε το δοκάρι της εστίας του Λάππα.
Η ομάδα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε προβλήματα στην επιθετική της γραμμή, ωστόσο όμως βρήκε λύση από έναν αμυντικό του παίχτη και έτσι συνεχίζει με άλλο αέρα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Το Κεράσοβο παρότι έδειξε σαφώς βελτιωμένο από το στραπάτσο με τα Άγραφα, έπαιξε στα ίσια τον Αίολο, όμως δεν άντεξε και στο τέλος υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Εδώ βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το Κεράσοβο, μετά το εντυπωσιακό 4-4 της πρεμιέρας με την Ποταμιά, αντιμετώπισε τις πιο ισχυρές ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος και στην συνέχεια αν παρουσιάσει ανάλογη εικόνα, μπορεί να φτάσει σε θετικά αποτελέσματα. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Αίολος αγωνίζεται εκτός έδρας με την Φραγκίστα, ενώ το Κεράσοβο υποδέχεται τον Άγιο Προκόπιο.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Ο Ράικος Γ. έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Τσιλίκας έκανε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Τρίκα να αποκρούει την μπάλα και στην συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυνόμενοι.
7΄: Σέντρα του Ράικου Γ., σουτ του Κατσαρή από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
12΄: Σέντρα-σουτ του Αρκουμάνη από αριστερά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λάππα, στην επαναφορά ο Μπουμπουρής σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ.
21΄: Γυριστό σουτ του Τσιλίκα κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κερασόβου.
30΄: Σουτ του Τσιλίκα εντός περιοχής κατέληξε πάνω από την εστία του Τρίκα.
33΄: Μπαλιά του Ράικου Ν. στον Τσιλίκα, ο οποίος πλάσαρε  στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων και σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ από τον α΄ επόπτη Χρυσαφόπουλο.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
73΄: Χτύπημα φάουλ του Μπούκα από αριστερά, ο Τσουκαλάς με κεφαλιά  στο δεύτερο δοκάρια τροφοδότησε τον Ράικο Γ., ο οποίος εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον Τρίκα, που μπλόκαρε
75΄: Σουτ του Κατσαρή μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε θέση τετ α τετ.
80΄: Ο Κατσαρής έπιασε σουτ από την γραμμή της περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τρίκα.
82΄: Σέντρα του Τσιλίκα από αριστερά, ο Ράικος Γ. με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κερασόβου (1-0).
84΄: Σουτ του Δαράβαλη κόντραρε στα σώματα, ο Ράικος Γ. έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.
Συνθέσεις ομάδων
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) :  Λάππας, Νούλας Ο. (46΄ Καρατσίκης), Ράικος Γ., Αζακάς, Τσουκαλάς, Νάσιος (46΄ Δαράβαλης), Σιαλμάς (70΄ Κορέντζελος), Μπούκας, Τσιλίκας, Κατσαρής, Ράικος Ν.
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος) : Τρίκας Ν., Αρκουμάνης (85΄ Φούκας Λ.), Λάππας Γ., Ρίζος, Ιωάννου, Βλάχος Γ. (94΄ λ.τρ Μούτσελος), Λάππας Ι. (Κ-Β), Κοσμάς, Μπουμπουρής, Βλάχος Π., Γώγος
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος 2ος : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)