Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΖΗΤΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΕΗ, Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Τα δύο κόμματα της αριστεράς ,Κ.Κ.Ε. και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, βρίσκονται σε πλήρη αντιπολιτευτική αδυναμία. Προτάσουν μόνο την άρνησή τους. Καμία ουσιαστική και δημιουργική πρόταση για διέξοδο από την ΚΡΙΣΗ. Με την άρνησή τους, οδηγούν την πατρίδα μας σε στάση πληρωμών , πλήρη χρεωκοπία της χώρας μας,και επιστροφή στη δραχμή. Η Δημοκρατική Αριστερά δεν βρίσκει τον βηματισμό της , με τα εσωτερικά προβλήματά της, την πολυφωνία και την διαφορετικότητα των στελεχών της.
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, ΠΑ.ΣΟ.Κ.,Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά,και ΛΑ.Ο.Σ.,εφαρμόζουν πλήρως όλα τα αντιλαικά μέτρα, και τις αποφάσεις της πρώην κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, εις βάρος μόνον των αδυνάτων πολιτών,οδηγώντας την χώρα  και τους πολίτες μας , στο χείλος του γκρεμού.
Επομένως κάποιος πρέπει να καλύψει το κενό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αυτή την πρωτοβουλία ,  την πήρε το κίνημα της  Δημοκρατικής Συμμαχίας,με την άξια  πρόεδρό  της  κ.ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Ο ταλαιπωρημένος λαός μας , ψάχνει για τον ηγέτη του , που θα ήθελε να ακουμπήσει πάνω του και να ελπίζει,στην σοβαρότητα , την λογική,την υπευθυνότητα ,με εμπιστοσύνη στον πατριωτισμό του,χωρίς καθημερινές κωλοτούμπες και εγωισμούς.Χωρίς προσωπικές επάρσεις ,για να εναποθέσει τις ελπίδες του για το δύσκολο σήμερα και το καλύτερο αύριο,για να ξεφύγουμε από το δρόμο της ύφεσης και να οδηγηθούμε το ταχύτερο στο δρόμο της ανάπτυξης.
Την  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Δημοκρατική Συμμαχία έκλεισε ένα χρόνο! Ένα χρόνο από τη μεγαλειώδη ημέρα της ίδρυσης του κινήματός μας στο Βadminton, παρουσία χιλιάδων φίλων. Η πρόεδρος του κινήματος,κ. Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε  συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
Η Δημοκρατική Συμμαχία είπε από την αρχή ότι δεν πρέπει να υπάρχει χαράτσι της ΔΕΗ. έκανε έκκληση στην κυβέρνηση Παπαδήμου , μέσω αυτής της συνέντευξης, να καταργήσει αυτή την επιβάρυνση, όχι μόνο για τους ανέργους ή για τους χαμηλόμισθους. Να την καταργήσει πλήρως διότι είναι άδικη, και επικαλέστηκε τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράιχενμπαχ.
Ο Ράιχενμπαχ ήταν απολύτως συγκεκριμένος. Ο κ. Ράιχενμπαχ είπε ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης να εισπραχθούν τα 8 δισεκατομμύρια, όχι τα 30, τα 40 και τα 50. Τα 8 δισεκατομμύρια τα οποία πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι που έχουν υψηλά εισοδήματα.
Υπάρχει ακόμα ελπίδα, υπάρχει η Δημοκρατική Συμμαχία ,υπάρχει ηγέτης ,είναι η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
Την μεγάλη  αποδοχή από την Ελληνική κοινωνία της  Δημοκρατικής Συμμαχίας ,άρχισαν δειλά δειλά να την αντιλαμβάνονται αναγκαστικά  και οι δημοσκόποι.
Σιγά σιγά ανεβάζουν το ποσοστό της  όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές ,για να αποφύγουν την πλήρη απαξίωση και γελοιοποίησή τους........μέχρι να αναγκαστούν να αποτυπώσουν το πραγματικό διψήφιο  ποσοστό έκπληξη που θα πάρει η Δημοκρατική Συμμαχία.
                                                          
  Ταξιάρχης  Ζαλοκώστας
Μέλος κ.ε. Δημοκρατικής Συμμαχίας
Λαμία  22-11-2011