Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Φτάνει πια ! Όχι άλλο σώσιμο!

Κοντογεώργος Κωνσταντίνος βουλευτής Ευρυτανίας. Εν μέσω «πανηγυρισμών  και στα μεθεόρτια» , της προσυμφωνημένης έγκρισης της δόσης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δανειστών και εμφανιζόμενης προκλητικά  ως επιτυχίας , ο συρόμενος βουλευτής και πλήρως ταυτισμένος με την κομματική γραμμή της ΝΔ  της κωλοτούμπας της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης αλλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, 
των νέων πολίτικων φίλων και συμμάχων του, αρνήθηκε να υπερψηφίσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, όπως έκανε σύσσωμη η αντιπολίτευση, για την διερεύνηση των αιτιών και των ευθυνών αυτών που μας οδήγησαν στα δόντια των δανειστών τοκογλύφων του ΔΝΤ και στα μνημόνια της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.
Αρνήθηκε ακόμα μια φορά να πάει κόντρα στην κομματική γραμμή και να τιμήσει την Ευρυτανισσα ,τον Ευρυτάνα πολίτη που εξαθλιώνεται σήμερα.
Φαίνεται πως ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κοντογεωργος Κωνσταντίνος δεν έχει καμία διάθεση να αποκαλυφθούν οι ιστορικές πολιτικές θεσμικές αλλά και προσωπικές ευθύνες, όλων όσων μας εξαθλίωσαν στο όνομα τάχα μιας σωτηρίας που ποτέ δε θα έρθει, από την συγκυβέρνηση των προθύμων. Από την συγκυβέρνηση των λίγων πάνω στις πλάτες των πολλών.
Φαίνεται πως ο κύριος  Κοντογεώργος ξέχασε νωρίς την Ευρυτανία!
Η Ευρυτάνισσα, ο Ευρυτάνας ακόμα ένα χειμώνα καλούνται να περάσουν δύσκολα όπως δυο χρόνια τώρα, γιατί εσείς και οι παρατάξεις σας διαλέξατε να ξεχρεώσετε τοκογλύφους, οδηγώντας μας σιδηροδέσμιους στα μνημόνια της φτωχοποίησης.
Αρνείστε πεισματικά να καταλάβετε κύριε βουλευτά πως ο Ευρυτάνας ζητά να μάθει γιατί υποφέρει γιατί εξαθλιώνεται και γιατί τον οδηγείται στην διάλυση στην αποσύνθεση στην φτώχεια και την ανέχεια.
Ο Ευρυτανικός λαός ζητά πίσω την ζωή του. Ζητά πίσω αυτά που με το αίμα του  δημιούργησε και υφαρπάζονται σήμερα.
Ζητά πίσω την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του.
Αλήθεια γνωρίζεται πόσες οικογένειες στην Ευρυτανία ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και σιτίζονται σε συσσίτια? Αλήθεια γνωρίζεται πόσοι νέοι στην Ευρυτανία είναι χωρίς εργασία? Πόσες οικογένειες είναι βυθισμένες στην ανεργία? Πόσα μαγαζιά έκλεισαν η πρόκειται να κλείσουν?? Πόσοι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είδαν τους μισθούς τους να συρρικνώνονται? Πόσοι συνταξιούχοι εξαθλιώνονται?
Πόσα σπίτια δε θα έχουν ζέστη φέτος το χειμώνα?
Τις ανάγκες της περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και των Δήμων μας που με συρρικνωμένους προϋπολογισμούς καλούνται να τα βγάλουν πέρα?
Τα σχολειά μας? Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας?
Η απαξιωμένη υγειονομική περίθαλψη στην Ευρυτανία σας απασχόλησε? Γνωρίζεται τις ανάγκες του προσωπικού? Ιατρικού-Νοσηλευτικού-Διοικητικού στο Νοσοκομείο, στο κέντρο Υγείας και στα περιφερειακά ιατρεία?
Την κραυγή αγωνιάς του ΕΚΑΒ Ευρυτανίας την γνωρίζεται?
Τις ανάγκες σε εξοπλισμούς?
Αλήθεια την τελευταία έκθεση της UNICEF για το ποσοστό παιδικής φτώχειας και αναλφαβητισμού στην Ελλάδα την μελετήσατε? Έχουμε την πρωτιά στην Ευρυτανία μαζί με την Ροδόπη! Αυτή την Ευρυτανία ονειρευτήκατε?
Αυτή την Ευρυτανία θα παραδώσετε?
Αυτή την Ευρυτανία των μνημονίων τάξαμε στην νέα γενιά που έρχεται?
Τελικά φάνηκε πως δεν σας απασχολεί ποιοι μας έταξαν αυτό το μέλλον για μας χωρίς εμάς!
Τελικά ο πολιτικός σας κατήφορος δεν έχει φρένο!
Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας ορκιστήκαμε να παλέψουμε για τους Έλληνες, για τους Ευρυτάνες και αυτό θα κάνουμε μέχρι την τελική νίκη.
Την νίκη των πολλών ενάντια στους λίγους και ισχυρούς
Η περίοδος της ανοχής μας έχει παρέλθει προ πολλού! Η υπομονή μας επίσης!
Φτάνει πια ! Όχι άλλο σώσιμο!

Για την συντονιστική
Ευρυτανίας
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής ν. Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης
Μεταφορών Υποδομών& Δικτύων