Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Π.Α.Σ.Κ.Α.-Μικτή Αθηνών 68-66 Νικητές καρδιάς στον αγώνα επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια στο Καρπενήσι

Πολλές φορές το αποτέλεσμα σε τέτοιους ξεχωριστούς αγώνες δεν έχει καμία σημασία. Οι αθλητές αυτοί, που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια την περασμένη Τετάρτη 29/5 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, απέδειξαν ότι έχουν θέληση για ζωή και έδειξαν το σωστό παράδειγμα προς όλους.


 Μετά από έναν όμορφο και πρωτόγνωρο αγώνα μπάσκετ για την περιοχή του Καρπενησίου η Π.Α.Σ.Κ.Α. επικράτησε στην παράταση της Μικτής Αθηνών με 68-66. Η κανονική διάρκεια είχε λήξει ισόπαλη με σκορ 62-62. Σημαντική ήταν η συμβολή του Δήμου Αθανασίου για την διοργάνωση της φιλικής αναμέτρησης. Ο 33χρονος αγωνίστηκε με την ομάδα της μικτής Αθηνών και πήρε και ο ίδιος και τα άλλα παιδιά το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Παρών στην αναμέτρηση μεταξύ Π.Α.Σ.Κ.Α και μικτής Αθηνών ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας. Να τονιστεί πως αρκετοί αθλητές, που αγωνίστηκαν συμμετείχαν στο All Star του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγιναν απονομές. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, αφού έκανε την καθιερωμένη ομιλία του απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ομοσμποδνίας κ. Κούζα, την οποία παρέλαβε αθλητής. Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης απένειμε αναμνηστικό στον Απ.Μουμτζόγλου για την μικτή Αθηνών, ο Αντιδήμαρχος Μένιος Λάππας έκανε απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Γιώργο Μακρή για την Π.Α.Σ.Κ.Α. και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Δημήτρης Σταμάτης απένειμε πλακέτα στον διαιτητή Σταύρο Μόρφη. Ομιλία έβγαλε επίσης ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας.
Τα δεκάλεπτα - 16-10, 28-22, 41-40, 62-62, 68-66
Διαιτητής: Σταύρος Μόρφης
Συνθέσεις Ομάδων
Π.Α.Σ.Κ.Α : Κουνιάς2, Βάσσης 19, Σπέντζος 6, Μακρής 33, Χαλδαίος 8
Μικτή Αθηνών: Κωνσταντινόπουλος 10, Κότσαρης 12(1), Αθανασίου 2, Σπάθης 2, Μουμτζόγλου 28(2), Ζαφειρόπουλος 12