Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Ταξιδεύοντας για την Υγεία» στο Καρπενήσι Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες για 2 μέρες σε 1500 Ευρυτάνες

Το Νοσοκομείο «Υγεία» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών επέλεξε την Ευρυτανία ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις.


Περισσότεροι από 1500 κάτοικοι της Ευρυτανίας εξετάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ μέσα σε ένα 2ήμερο από τους γιατρούς του "ΥΓΕΙΑ" στο Καρπενήσι Σε ένα πολυϊατρείο μετατράπηκε ο χώρος του Συνεδριακού Κέντρου στο Καρπενήσι, από τους γιατρούς και το εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" για να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις στο πλαίσιο της προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» που εντάσσεται στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.
Η προσέλευση των κατοίκων από όλη την Ευρυτανία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ανδρέας Καρταπάνης, περισσότερα από 1500 άτομα δέχθηκαν τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες των γιατρών και του προσωπικού του "ΥΓΕΙΑ" την Πέμπτη και την Παρασκευή 18 και 19 Οκτωβρίου.
Με τους γιατρούς και τα στελέχη που «Ταξίδεψαν για την Υγεία» στην Ευρυτανία, βρέθηκαν επίσης η Δ/νουσα Σύμβουλος του "Υγεία" Ρίτα Σουβατζόγλου, η οποία επέβλεπε και συντόνιζε το πρόγραμμα από κοντά, καθώς και ο σύζυγός της, πρόεδρος του Ομίλου Ανδρέας Βγενόπουλος.
Το επιτελείο των γιατρών αποτελούνταν από τις εξής ειδικότητες:
(3) Παθολόγοι
(2) Χειρούργοι
(2) ΩΡΛ
(2) Γυναικολόγοι
(2)Παιδίατροι
(2)Οφθαλμίατροι
(2)Ακτινολόγοι
(3)Καρδιολόγοι
(1)Αγγειοχειρουργός
(1)Πλαστικός Χειρούργος
(1)Ουρολόγος
(1)Ορθοπαιδικός
(1)Αναισθησιολόγος
(1)Πνευμονολόγος
Εξετάσεις
Pap test
Triplex Kαρδιάς
Υπέρηχοι Σώματος
Γενικές Εξετάσεις αίματος
Καρδιογράφημα