Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Γιορτή του ορειβατικού σκι στο Βελούχι (17-19 Ιανουαρίου)

Η εταιρία Κλαουδάτος σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου  παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ορειβατικού σκι(Ski Touring Festival) στις 17,18 και 19 Ιανουαρίου 2014.
Το φεστιβάλ αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ορειβατικού σκι στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας φίλους του χειμερινού βουνού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  προβολές ταινιών, παρουσιάσεις διαδρομών ορειβατικού σκι, ενδιαφέρουσες ομιλίες και εξορμήσεις  στα  βουνά του Καρπενησίου .

Οι δράσεις ξεκινάνε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Καρπενησίου με την προβολή 4 ταινιών. Το πρωί του Σάββατου θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στις κορυφές της Χελιδώνας και το απόγευμα θα προβληθεί  το 2ο κινηματογραφικό μέρος. Το βράδυ, κάτω από το φώς του φεγγαριού θα οργανωθεί διαδρομή στις πλαγιές του Βελουχίου. Η Κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στη Καλιακούδα, τις κορυφές της, τα λούκια της και τις δασωμένες πλαγιές της .
Το φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους φίλους του βουνού να γνωρίσουν τα βουνά της Ευρυτανίας, να χιονοδρομήσουν μαζί με οδηγούς, εκπαιδευτές, αθλητές και να έλθουν πιο κοντά στην κοινότητα του ορειβατικού σκι . Στο επόμενο φύλλο μας το αναλυτικό πρόγραμμα ταινιών....