Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δέσμευση Τσεκούρα στη Βάσω Φεγγούλη “Δεν θα αφήσω τα Άγραφα, χωρίς ασθενοφόρο” ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Έλενα Τσεκούρα συναντήθηκε χθες Τρίτη 14 Γενάρη, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αγράφων, Βάσω Φεγγούλη. Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης των δυο γυναικών, το περιβόητο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ της ΟΠΑΠ Α.Ε. καθώς και τα μείζονα προβλήματα στο χώρο της υγείας στην κεντροδυτική Ευρυτανία.
Η Αντιδήμαρχος ζήτησε να πληροφορηθεί για το ασθενοφόρο και ποιες είναι οι προθέσεις της νέας Διοικήτριας του Νοσοκομείου. Η κ. Τσεκούρα άκουσε με προσοχή την κ. Φεγγούλη και από την πλευρά της δεσμεύτηκε στην νεαρή Αντιδήμαρχο ότι «δεν θα αφήσει τα Άγραφα χωρίς ασθενοφόρο», διευκρινίζοντας ότι από την πλευρά της εξετάζεται με πολύ προσοχή το θέμα όμως σε αυτή τη φάση προέχει η έκδοση των πινακίδων κυκλοφορίας του εν λόγω ασθενοφόρου και κάποια άλλα διαδικαστικά που αφορούν την άδεια κυκλοφορίας. Επίσης η κ. Τσεκούρα, ενημέρωσε την κ. Φεγγούλη ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφτεί η ίδια τόσο το Κέντρο Υγείας όσο τα κατά τόπους Αγροτικά Ιατρεία αλλά και τον Δήμο όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα θέματα υγείας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγράφων. «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με την ευγενέστατη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρπενησίου» μας είπε η κ. Φεγγούλη και «θέλω να πιστεύω ότι η κ. Τσεκούρα, θα ανταποκριθεί στα αιτήματά μας για τα θέματα υγείας που της έθεσα. Περισσότερα θα πούμε πολύ σύντομα στο Δήμο μας, το οποίο πολύ σύντομα θα επισκεφτεί η Διοικήτρια»