Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Βιβλίο - βόμβα για τον Καραμανλή λένε ότι έγραψε ο ξάδελφος του Μιχάλης Λιάπης Το εν λόγω βιβλίο που έχει αρχίσει να γράφει εδώ και αρκετό καιρό ο πρώην υπουργός είναι έτοιμο και θα το κυκλοφορήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι.
Ο Λιάπης, πιστεύει ότι δεν θα τον προλάβουν οι εξελίξεις. Στόχος του, είναι να παρουσιάσει το πόνημά του, πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Όσοι, τώρα, γνωρίζουν τις σκέψεις του πρώην υπουργού, κάνουν λόγο για ένα βιβλίο που θα δημιουργήσει τεράστιο θέμα στον Καραμανλή. «Γράφει χοντράδες για τον ξάδερφό του» λένε, άνθρωποι, που έχουν εικόνα των σκέψεων Λιάπη… Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ιδιαίτερη μνεία κάνει ο κ. Λιάπης και στον πανίσχυρο υπουργό της τότε κυβέρνησης Καραμανλή και κουμπάρο του, Γιώργο Σουφλιά. Για να δούμε…

* Δεν λέει να καταπέσει ο κουρνιαχτός, που έχει δημιουργηθεί από το ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας. Πολλοί είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται έντονα, καθώς τα χωριά τους έχουν ξεκοπεί από τη συγκοινωνία με αποτέλεσμα όταν χρειαστούν να πάρουν το λεωφορείο θα πρέπει είτε να βγουν εκτός χωριού, είτε να πάνε σε άλλο χωριό.
Απ’ ότι πληροφορήθηκα ο Δήμαρχος Αγράφων δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και με επιστολή του επικοινώνησε με τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ ζητώντας να βρεθεί μια λύση. Το ΚΤΕΛ απάντησε και απ’ ότι έμαθα τα μαντάτα δεν είναι και τόσο καλά, αφού ζήτησε από το Δήμο να τον ενισχύσει οικονομικά, και μάλιστα μ’ ένα σεβαστό ποσό μηνιαίως, για να μπορέσει να επαναφέρει και πάλι τα δρομολόγια που διακόπηκαν. Αν όντως ισχύει αυτό… τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί ούτε το ΚΤΕΛ το βλέπω να κάνει πίσω, αλλά ούτε και ο Δήμος να δίνει τόσα λεφτά κάθε μήνα, από τη στιγμή που είναι και υπερχρεωμένος… και θα γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που το κάθε νοικοκυριό είχε το δικό του γαϊδουράκι!!!! 

* Η υπομονή έχει και τα όριά της, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, και η δικιά μου υπομονή έχει ξεπεράσει τα όριά της με συγκεκριμένο Σύλλογο του τόπου μας. Δεν μπορεί να καλύπτουμε τις εκδηλώσεις του Συλλόγου κάθε χρόνο, να βρισκόμαστε πάντα κοντά του όταν μας χρειάζεται, να επαινούμε τις προσπάθειές του κι αυτός να μας αγνοεί προκλητικά.
Κάτσε ρε φίλε, εμείς που προβάλουμε το έργο σου τι είμαστε, τα κορόιδα της υπόθεσης; Όχι βέβαια…. 

* Αλλάζουν τα δεδομένα στην ενημέρωση του τόπου μας. Έτσι έμαθα … Σε λίγο καιρό θα μάθετε κι εσείς.