Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λαμία Κεντρικός ομιλητής ο Υπεύθυνος Οργανωτικού του κινήματος και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας από όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Samaras, στη Λαμία, πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των Συνδιασκέψεων που ξεκίνησε η ΔΗ.ΣΥ. από την περασμένη Δευτέρα σε όλες τις έδρες των Περιφερειών της χώρας, αλλά και στο Λεκανοπέδιο Αττικής.


Κεντρικός ομιλητής της Συνδιάσκεψης ήταν ο Υπεύθυνος Οργανωτικού του κινήματος και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του πολιτικού λόγου του κινήματος, τη στρατηγική επικοινωνίας, αλλά και το εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο που έχει καταθέσει η Δημοκρατική Συμμαχία και το οποίο μάλιστα έτυχε καθολικής αποδοχής στην Ευρώπη.

Στη Συνδιάσκεψη παρόντες ήταν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥ., δικηγόροι, κ. Γιώργος Ανδρέου και Αθανάσιος Καρβέλης, ο νυν και ο πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος του κινήματος, κκ. Κώστας Σμυρλής και Αθανάσιος Τσόβολος, καθώς και τοπικά στελέχη από τις Ομάδες Πρωτοβουλίας των νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Ευβοίας, Φωκίδας και Βοιωτίας.