Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κώστας Γ. Χρυσαφόπουλος - Ένα ευρυτανόπουλο στην Ακαδημία Arsenal Soccer Schools

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο μικρός Κώστας Χρυσαφόπουλος στον Λάκη Παπαϊωάννου Τεχνικό Διευθυντή της Arsenal Soccer Schools Ελλάδας και στον κ. Τον Ντε Χοπ καθηγητή προπονητών της Ολλανδικής Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (KNVB), στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Ξενοφάνης ο «Αμφισσεύς», που πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα και στο οποίο συμμετείχε ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής.
Ο Χρυσαφόπουλος επιλέχτηκε από την Ακαδημία Arsenal Soccer Schools Ελλάδας
για να συμμετέχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, να λάβει μέρος, να αξιολογηθεί και να επιλεχτεί προκειμένου να ακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα με απώτερο σκοπό την βελτίωση του και τελικά να δοκιμαστεί σε επαγγελματική ομάδα της Ολλανδίας το Καλοκαίρι 2012, ακολουθώντας έτσι το όνειρό του για μια επαγγελματική καριέρα.
Υπεύθυνοι για την επιλογή ήταν, όπως προείπαμε, ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου Τεχνικός Διευθυντής της Arsenal Soccer Schools Ελλάδας, ο κ. Τον Ντε Χοπ καθηγητής προπονητών της Ολλανδικής Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (KNVB) με ειδίκευση στην ανάπτυξη ταλέντων, καθώς και ο κ. Θανάσης Τυκταπανίδης, υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων στην Arsenal Soccer Schools Ελλάδας. Να ευχηθούμε στο μικρό Κων/νο κάθε επιτυχία και
Μίνι Βιογραφικό
Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1997. Σε ηλικία 6 ετών γράφτηκε στην Ακαδημία Καρπενήσι 2002 και από τότε μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, αλλά και σε τουρνουά στα οποία λαμβάνει μέρος η Ακαδημία.
Σε ηλικία 11 χρονών πέρασε την πόρτα της Παιανίας, όπου για 15 ημέρες δοκιμάστηκε από τους υπευθύνους της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το διάστημα από 25 έως 29 Ιουνίου 2011, συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Ξενοφάνης ο Αμφισσεύς, στην Άμφισσα με την Ακαδημία Arsenal Soccer Schools Ελλάδας.
Τέλος να αναφέρουμε ότι την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα Άγραφα.