Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Άρης-Παναιτωλικός 3-1


 Το τρίτο και τελευταίο φιλικό του Άρη στο Καρπενήσι συνδυάστηκε με νίκη 3-1 επί του Παναιτωλικού. 

Διαβάστε ποια ήταν η ευχή του Πατρός Ευαγγέλου.


Σάκης Τσιώλης και Μπάμπης Τεννές είχανε την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα και ειδικότερα ο τεχνικός του Άρη αφού η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αφού αύριο μετά από μία πρωινή βόλτα στο δάσος θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
Απών για τον Άρη ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης που στο φιλικό της Τρίτης είχε υποστεί εξάρθρωση στο μετατάρσιο του δεξιού του χεριού και μετά από την σημερινή πρωινή προπόνηση αναχώρησε για το Ηράκλειο δεδομένου ότι η επόμενη προπόνηση είναι την Κυριακή.
Ο Καστίγιο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 7΄ για τον Άρη μετά από την πάσα του Τσέζαρεκ από το λάθος του Τζενάμο και ισοφάρισε ο Ρότσα στο 26΄ για την ομάδα του Αγρινίου από το πέναλτι του Φατί πάνω στον Αναστασιάδη μετά από λάθος του Βελλίδη.
Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη έφθασε στην νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά με τον Αγγελούδη στο 84΄ μετά από το λάθος τη φορά αυτή του Κούση και ακολούθως στο 87΄ με τον Τόχα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 αφού ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιώτας από τον Σαμαρά.



Άρης(Τσιώλης): Βελλίδης (90’ Καράδαης), Βανγκέλι (56’ Κασναφέρης), Μίσελ (77’ Αγτζίδης), Λαζαρίδης (69’ Παπαζαχαρίας), Κοτσώνης (46’ Γιαννίτσης), Φατί (78’ Αγγελούδης), Νέτο (56’ Σακάτα), Καστίγιο (78’ Γιαννιώτας), Καπετάνος (Τόχα 46’), Σολτάνι (63’ Κανούλας), Τσέζαρεκ (63’ Οικονομόπουλος). 
Παναιτωλικός (Τεννές): Τζενάμο (46’ Μπαμπανιώτης), Ρότσα (74’ Κούσης), Γκόλιας (63’ Σαμαράς), Αναστασιάδης (46’ Κουτρομάνος), Γούσας, Μουμίν (46’ Δέντσας), Θεοδωρίδης (46’ Σαραγόσα), Μπουμάλ (69’ Μεταξούλης), Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Παλαιολόγος (46’ Πασάς), Εντζεγκουέλε (87’ Αναστασιάδης).

Η ευχή πρωτιάς του Πατρός Ευάγγελου
Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού Άρης-Παναιτωλικός ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, έδωσε μία μπάλα και μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της στον Πατέρα Ευάγγελο.
«Κάνει ένα κοινωνικό έργο στην Ευρυτανία και είναι άξιος συγχαρητηρίων για αυτό και του δίνουμε την μπάλα και την φανέλα με όλες τις υπογραφές προς ανάμνηση και εκτίμηση στο πρόσωπό του», εξήγησε ο Τσιώλης.
Ο Πατήρ Ευάγγελος πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον αδελφό Σάκη για όλα και εύχομαι ο Άρης να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του νέου ελληνικού πρωταθλήματος και να φέτος κάνει την διαφορά. Να πετύχει τους στόχους ο κόουτς, με το καλύτερο να είναι η πρωτιά».
Σχετικά με την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του Άρη στο Καρπενήσι και το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Τσιώλης δήλωσε: «Με το φιλικό αυτό τελείωσε και ο δεύτερος κύκλος της προετοιμασίας.
Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό και βγάλανε σε πέρας το πρόγραμμα και είμαι αισιόδοξος. Όσο για το παιχνίδι ήταν άλλο ένα που μας έβγαλε από την ρουτίνα με τα παιδιά να δείξανε να αφομοιώνουνε την τακτική.
Στο τρίτο σκέλος της προετοιμασίας θα αποκτήσουμε ταχύτητα και αυτοματισμούς όπου θέλουμε δουλειά και πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε και αυτήν την συμπεριφορά. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για την δουλειά του γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες ομάδες».
Για την απόκτηση κάποιου επιθετικού δήλωσε: «Νομίζω ότι ο Άρης είναι μία πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις», για να προσθέσει: «Σίγουρα ένας παίκτης στην επίθεση με ποιότητα και εύκολο το γκολ χρειάζεται και ελπίζω να τον έχουμε στο τρίτο στάδιο».
Κι όσο για κεντρικό αμυντικό: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Γιαννίτση και είναι η ευκαιρία για τον Άρη ένα δικό του παιδί να σταδιοδρομίσει αφού έχει όλες τις δυνατότητες και όλοι μας έτσι ξεκινήσαμε».
Από την πλευρά του ο Κάρλος Τόχα δήλωσε: «Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την δουλειά να έχει πέσει στην φυσική κατάσταση. Τα πόδια είναι αρκετά βαριά με το κορμί επίσης και το ότι δεν ανταποκρίνεται να είναι φυσιολογικό. Δώσαμε όμως τρία φιλικά παιχνίδια όπου κερδίσαμε τα δύο και στο άλλο φέραμε ισοπαλία. Άρα το πρόσημο είναι θετικό».
Για τον ίδιο και την θέση που αγωνίζεται: «Νιώθω πολύ άνετος σε όποια θέση και αν αγωνιστώ αφού έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Μου αρέσει όμως να παίζω πιο προωθημένος και να έχω έναν πιο ελεύθερο ρόλο κάνοντας τρίπλες και περίτεκνες ενέργειες. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ όπου και αν μου ζητηθεί».
Τέλος για την νέα χρονιά είπε: «Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Έχουνε έρθει νεαρά πρόσωπα και υπάρχει αισιοδοξία. Ο Άρης πρέπει να κυριαρχεί στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και να είναι επιθετικός. Ο τεχνικός μας μας γνωρίζει από την περσινή σύντομη θητεία του με τα τελευταία παιχνίδια να αποτελέσουνε την βάση για την νέα χρονιά».
Πάρης Τσελεπίδης