Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ραπτόπουλο-Κεράσοβο 5-0 - Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα επί του Κερασόβου

Με το εντυπωσιακό 5-0 επικράτησε του ουραγού Κερασόβου η Δόξα, σε ένα αγώνα που παίχτηκε κατά διαστήματα και πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Γιώργου Παπαδήμου, με την νίκη της αυτή έφτασε στους 10 βαθμούς και στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και με 9 βαθμούς πίσω από την 4η Κρέντη ,η τετράδα είναι μια υπόθεση πλέον δύσκολη για την ομάδα του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου.
Το Κεράσοβο, παίζοντας σε ένα ακόμη ματς με πολλές ελλείψεις και χάνοντας στην διάρκεια του παιχνιδιού τον καλύτερο του παίχτη και αρχηγό της ομάδας Π. Βλάχο που τραυματίστηκε, πέρα από το καλό ξεκίνημα που είχε, στην συνέχεια υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου γνωρίζοντας ακόμη μια βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. 
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν, ο σκόρερ Τύμπας, που αποδεικνύει ότι είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς και παραγωγικούς ποδοσφαιριστές του τοπικού μας πρωταθλήματος και οι Παπάς, Τσιαμάγκας. Από την ομάδα του Κερασόβου ξεχώρισαν οι Γ και Ι.Λάππας καθώς και ο «γερόλυκος» των ευρυτανικών γηπέδων Βαγγέλης Τσιγαρίδας, πραγματικό παράδειγμα ήθους για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. 
Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Φραγκίστα και το Κεράσοβο υποδέχεται την Ποταμιά, την ομάδα που απέσπασε ισοπαλία την 1η αγωνιστική.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Χτύπημα φάουλ του Ρίζου, κοντινή κεφαλιά του Τσιγαρίδα μπλόκαρε ο Παπαδήμος.
9΄: Μπάσιμο και σουτ του Τύμπα από αριστερά έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Τρίκα.
23΄: Κόρνερ του Τύμπα, ο Μπισμπίκης με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ(1-0).
25΄: Σουτ του Τύμπα από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Τρίκας
27΄: Ο Κατσιάδας δοκίμασε σουτ από κοντά, με τον πορτιέρο του Κερασόβου να αποκρούει.
30΄: Ο Τύμπας έκανε μπάσιμο στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα(2-0).
35΄: Σουτ του Κατσιάδα απέκρουσε σε κόρνερ ο Τρίκας.
36΄: Ο Αζούκης έπιασε σουτ, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Ο Τσιαμάγκας με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
55΄: Σουτ του Παππά μπλόκαρε ο Τρίκας
57΄: Ο Ντζίμας Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 4-0.
65΄: Σουτ του Τύμπα εντός περιοχής κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα(5-0)
82΄: Ο Παππάς σούταρε έξω από την περιοχή άουτ.
83΄: Χτύπημα φάουλ του Ρίζου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ραπτοπούλου.
Συνθέσεις Ομάδων
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος): Παπαδήμος Λ., Αζούκης, Μπισμπίκης(46΄ Τσιάμης), Ντζίμας Θ., Παππάς, Τσιαμάγκας, Παπαδήμος Π., Ντζίμας Γ., Νταβαρίνος(65΄ Παπαντζίμας), Τύμπας, Κατσιάδας(73΄ Κοτούλας)
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν., Φούκας Σ., Λάππας Γ., Λάππας Ι.(Κ-Ε), Ιωάννου, Ρίζος, Κοσμάς, Αρκουμάνης, Τσιγαρίδας Ε., Βλάχος Π.(30΄ λ.τρ Φούκας Λ.), Διώτης
Διαιτητής Κωνσταντίνος Κουρεμάδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)1ος Βοηθός: Βασίλης Κουτσόβουλος (ΣΔΠ Φθιώτιδας)2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)