Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΝ 10η ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΕ-ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ


Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι ,
Συνέτριψαν-κατάργησαν μισθούς, συντάξεις, περίθαλψη για όλους τους εργαζόμενους. Πετσόκοψαν κάθε στοιχειώδη κοινωνική παροχή σε υγεία και παιδεία. Έκαναν πλειοψηφία τους άνεργους και μισοάνεργους και με τις απολύσεις που ετοιμάζουν θα κάνουν σπάνια εξαίρεση τον εργαζόμενο. Καταλήστεψαν με πολλαπλά χαράτσια όλο το λαό, και οδηγούν σε εξαθλίωση χωρίς ρεύμα- θέρμανση-φαγητό εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους…


Τώρα, η εγκάθετη των ΕΕ-ΔΝΤ, συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ συνεχίζει και κλιμακώνει την πολιτική ξεπουλήματος της χώρας και ισοπέδωσης των εργασιακών-δημοκρατικών-κοινωνικών-οικονομικών κατακτήσεων των εργαζόμενων:
  •  Φέρνει για ψήφιση την νέα δανειακή σύμβαση με νέα αιματηρά μέτρα για το 2013-14, που προβλέπουν δεκάδες δις ευρώ σε νέες μειώσεις μισθών-συντάξεων-κοινωνικών δαπανών και ταυτόχρονη αντίστοιχη αύξηση της φοροληστείας των λαϊκών στρωμάτων που θα προσθέσει και άλλες ακόμα πιο βαριές και πολυετούς διάρκειας αλυσίδες υποδούλωσης στη χώρα και στο λαό .

Μπορούμε να τους σταματήσουμε, να ανατρέψουμε την πολιτική της βαρβαρότητας, με τη μαζική μας αντίσταση και πάλη!
Μπορούμε να ορίσουμε ξανά από την αρχή το νόμιμο και το δίκαιο, με εργατικό-λαϊκό κίνημα που θα συγκρούεται και θα ανατρέπει το «νόμο» της εκμετάλλευσης των εργατών και των εργαζομένων, τις «συμβάσεις» καταλήστευσης και υποδούλωσης της χώρας μας.

● Όχι στο νέο Μνημόνιο υποδούλωσης της χώρας και του λαού!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10 ΦΛΕΒΑΡΗ


       Ο Πρόεδρος                                                        Η  Γ. Γραμματέας 

         Μαστροκώστας Κώστας                                             Πανοπούλου Φωτεινή