Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κοντογεώργος, Αρμάγος, Γαλανού και Κουλαρμάνης Κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη ΝΔ

Συσπείρωση ενόψει των εκλογών ζήτησε ο Θανάσης Γιαννόπουλος 

 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας στη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. Τελικά τέσσερις ήταν οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες της Ευρυτανίας, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας στην τοπική ΝΟΔΕ, μέχρι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.  Αν και από τη Συγγρού είχε δοθεί άτυπη παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, δεν κατατέθηκαν άλλες αιτήσεις.
Στη ΝΟΔΕ Ευρυτανίας αιτήσεις υποψηφιότητας κατέθεσαν: ο πρώην Νομάρχης Ευρυτανίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Κοντογεώργος,
το ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας Χρήστος Αρμάγος, η Συμβολαιογράφος Μαρία Γαλανού και Φώτης Κουλαρμάνης.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τόσο από τη ΝΟΔΕ, αλλά και από τα κεντρικά της Αθήνας, έκαναν προσεγγίσεις σε στελέχη που θεωρούνται αξιόλογα στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, από διάφορες επαγγελματικές και επιστημονικές κατηγορίες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως, το βαρύ κλίμα που υπάρχει για την πολιτική γενικότερα αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα σε αυτό. Έτσι οι περισσότεροι που βολιδοσκοπήθηκαν, δεν δέχτηκαν να προχωρήσουν, ενώ άλλοι δεν θέλησαν να μπουν στην διαδικασία της αίτησης, αν και φάνηκε να το σκέφτονται.
Οι προσπάθειες δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς αναμένεται να συνεχιστούν οι διαδικασίες ανεύρεσης και άλλων ονομάτων.
Τελικά ποια θα είναι τα ονόματα που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θα αποφασιστούν από τον Πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης μέχρι τέλος του μήνα.
 
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στο Καρπενήσι
Το Καρπενήσι επισκέφτηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου, μίλησε στα κομματικά στελέχη του Νομού στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας.
Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στις επικείμενες εθνικές εκλογές και στη σίγουρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.
Στη συνάντηση ήταν παρόν και οι 4 υποψήφιοι, οι οποίοι μετά το πέρας της ομιλίας του πρώην Υπουργού, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του για το νέο αγώνα που ξεκινάνε.
Τόσο ο κ. Γιαννόπουλος όσο και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ν. Ευρυτανίας κ. Δημήτρης Κολοκύθας βεβαίωσαν τα στελέχη τους πως η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο θα εκλέξει βουλευτή, που θα εκπροσωπεί την Ευρυτανία στη Βουλή.