Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας Ο πολύπειρος Κώστας Μπίκας εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ.

Την Κυριακή 10/6/2012 πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στα λοιπά όργανα (ΠΟΑΣΥ), Συμβούλια κ.λπ. στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε και απέστειλε σε όλες τις Ενώσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σε εφαρμογή του νέου Νόμου, που επιτρέπει την κάθοδο στη σταυροδοσία σε διαφορετικά ψηφοδέλτια (συνδυασμοί).

Στα δύο (2) ψηφοδέλτια που κατέρχονταν στις συγκεκριμένες εκλογές επικεφαλής εμφανίζονται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος επί δύο θητείες κ. Δημήτρης Μπαλτάς και ο προηγούμενος πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Κώστας Μπίκας (ΦΩΤΟ).
Ο συνδυασμός του κ. Μπίκα επικράτησε με τριάντα οκτώ (38) ψήφους, έναντι του κ. Μπαλτά που έλαβε είκοσι επτά (27) ψήφους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Μπίκας Κων/νος - Πρόεδρος
Φύκας Γεώργιος - Αντιπρόεδρος
Λαθύρης Κων/νος - Ταμίας
Γιαννιώτης Στέφανος - Γεν. Γραμματέας
Μπαλτάς Δημήτριος - Μέλος
Καραγγιάννης Ιωάννης - Μέλος
Βασιλείου Δημήτριος - Οργανωτικός Γραμματέας
Για το συμβούλιο μεταθέσεων:
Φύκας Κων/νος
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ:
Μπαλτάς Δημήτριος
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μπίκας μέχρι τα τέλη του έτους θα υποβάλει την παραίτησή του από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί.
Ευχόμαστε στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία το έργο του  προηγούμενου Προέδρου Δημητρίου Μπαλτά και του Συμβουλίου.