Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σκληρή κριτική της Κυβέρνησης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο  από το κόμμα της Αξιωματικής  Αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη και της Ευβοίας Βαγγέλη Αποστόλου επισκέφτηκε τον νομό μας το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 19-20 Απριλίου 2013.

Την Παρασκευή οι δυο βουλευτές είχαν επαφές με φορείς του τόπου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε ανοιχτή συγκέντρωση στη Βασική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου και αναλύθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους οι βουλευτές άσκησαν σκληρή κριτική στη διακυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση, όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις εκ μέρους των πολιτών για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, εάν οι πολίτες τον εμπιστευτούν  για την διακυβέρνηση της χώρας τόσο σε  κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Κυριακάκης   επισκέφτηκε το νοσοκομείο και το ίδρυμα  χρόνιων παθήσεων (γηροκομείο), ενώ ο κ. Αποστόλου επισκέφτηκε την Φουρνά, όπου μίλησε  με φορείς του χωριού για θέματα που αφορούσαν κυρίως τον πρωτογενή τομέα ανάπτυξης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην κτηνοτροφία και την γεωργία. Ειδική αναφορά έγινε και για το εργοστάσιο ξυλείας που έκλεισε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα στην περιοχή. 
Την επομένη, Σάββατο 20 Απριλίου,  ο κ. Αποστόλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Καρπενησίου κ. Χρήστο Τσάμπρα, όπου συζητήθηκαν  τα προβλήματα των επαγγελματιών του νομού.  
Στο επόμενο τεύχος θα έχουμε αποκλειστική συνέντευξη του κ. Αποστόλου, στην οποία θα προτείνει συγκεκριμένες προτάσεις  για την αναδιοργάνωση και λειτουργία της πρωτογενής  παραγωγής, καθώς ακόμη και πως μπορεί να συνδεθεί με την αγορά και τον τουρισμό.