Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΑΝ.ΕΛ. - ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Δια βοής πρόεδρος ο Πάνος Καμμένος


Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εκλέγοντας τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος μας ομόφωνα.
Επίσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης του Καταστατικού μας , ενός καταστατικού που διασφαλίζει την αμεσοδημοκρατία όσο κανείς άλλος πολιτικός φορέας μεταπολιτευτικά μέσα από συζήτηση και παρεμβάσεις στα άρθρα όπου αυτές χρειάστηκαν.


Συνδιαμορφώσαμε το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το πρόγραμμα που σύντομα θα δοθεί στους Έλληνες πολίτες ως πρόταση διακυβέρνησης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι δεκανίκι κανενός είναι ο Πολιτικός Φορέας αυτός που δρομολογεί τις εξελίξεις για την απελευθέρωση της Ελλάδας της Εθνικά κυρίαρχης Ελλάδας και την διακυβέρνηση της Εθνικά υπερήφανης
και κυρίαρχης  Ελλάδας.
Ολοκληρώσαμε την διαδικασία ψηφοφορίας και εκλογής του Εθνικού Συμβουλίου με ποσοστό συμμετοχής των συνέδρων στην διαδικασία άνω του 83%.
Όρκος τιμής του Προέδρου μας και των 1200 περίπου συνέδρων που εκπροσώπησαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ομογένεια, είναι ένας.
«Δεν θα προδώσουμε την Πατρίδα μας ποτέ, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, θα γίνουμε ακόμα πιο πολλοί, θα γίνουμε και πάλι Ανεξάρτητοι και θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θα σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία δίνοντας την ελπίδα και την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες, παίρνοντας πίσω τις ζωές μας».
Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Ευρυτάνες, καλή και ήρεμη Μεγάλη Εβδομάδα, με υγεία κατάνυξη και γαλήνη, καλό Πάσχα χαρούμενο και ευτυχισμένο!

ΜΑΖΙ Προχωράμε Ανατρέπουμε Δημιουργούμε !
Για την συντονιστική Ευρυτανίας,
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύ

Μνημόνιο 4 -
Πολυνομοσχέδιο
Το Μνημόνιο 4 - Πολυνομοσχέδιο που πέρασε χτες (σ.σ. την Κυριακή) από την Βουλή των Ελλήνων,
αποτελεί την ταφόπλακα των Ελλήνων πολιτών, σύντομα το μέγεθος της Εσχάτης Προδοσίας θα αποκαλυφθεί ακόμα και στους πιο δύσπιστους.
Νοέμβριος 2012:  Κοντογεώργος Κωνσταντίνος
«Δεν ψηφίζω άλλα μέτρα , ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση»
Κυριακή 28 Απριλίου 2013, ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ,
Κοντογεώργος Κωνσταντίνος «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»
Ξέχασε νωρίς ο βουλευτής Ευρυτανίας πως εκλέγεται σ ένα νομό με το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα , με την ανεργία στα ύψη, με τσακισμένα τα φτερά των νέων, με ξενοδοχεία, καταστήματα και επιχειρήσεις στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης , με μισθωτούς και συνταξιούχους στα όρια της φτωχοποίησης
Ναι σε όλα ακόμα μια φορά ακόμα κι αν ένα έδρανο στην βουλή στάζει αίμα Ευρυτάνων Ελλήνων.
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του Βουλευτή Ευρυτανίας προς τον πολιτικό όλεθρο.
Η εξουσιομανία ζαλίζει, θολώνει νου και λογική.
Τώρα πια τον παραδίδουμε στην κρίση του
Ευρυτανικού λαού!

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης
Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων