Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα,εύχομαι σε όλους και σε όλες ο αναστημένος Χριστός να χαρίζει υγεία και προκοπή.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας σαν Έθνος και σαν πολίτες.


Οφείλουμε  να επιδείξουμε, αυτές τις κρίσιμες στιγμές,ψυχραιμία,ηρεμία, σωστή κρίση αλλά και αυτοπεποίθηση,προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές συνέπειες για όλους μας.

Η τρικομματική Κυβέρνηση, που επέλεξαν οι πολίτες στις 17 Ιουνίου 2013,καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει η Πατρίδα μας από την συνεχιζόμενη και καταστροφική οικονομική κρίση.

Να γνωρίζετε όμως ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και οι θυσίες όλων μας πιάνουν τόπο.

Κλείστε τα αυτιά σας,στους επίδοξους σωτήρες,στους καταστροφολόγους,στους ανώνυμους κριτές των πάντων,οι οποίοι επιχαίρουν με την ανέχεια και την ανεργία και προσδοκούν στην αποτυχία και την πλήρη καταστροφή της πατρίδας.
Το μήνυμα των ημερών είναι ικανό να οδηγήσει την σκέψη και την καρδιά όλων μας στον συμπάσχοντα ,τον ανήμπορο,τον άνεργο συνάνθρωπό μας.
Η κοινωνική συνοχή με αλληλεγγύη και αλληλουποστήριξη είναι το πολυτιμότερο αγαθό της  Πατρίδας μας.
Με τη πεποίθηση ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα και για όλους μας,σας εύχομαι και πάλι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.



                                                                                        Κώστας Α.Κοντογεώργος
                                                                                        Βουλευτής Ευρυτανίας