Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Γλυκίσματα γεμάτα Αγάπη


Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε το καθιερωμένο πασχαλινό Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξολοκλήρου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο Σύλλογος, που δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε πως είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Ευρυτανίας και ειλικρινά του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε και οι υπόλοιποι σύλλογοι να τον μιμηθούν, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου το 3ήμερο 26-28 Απριλίου 2013 πραγματοποίησε το Bazaar.


Φέτος, το Bazaar ήταν λίγο διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς για πρώτη φορά διέθετε επί τον πλείστον κουλουράκια, γλυκά, τσουρέκια, πασχαλινά είδη και άλλα εποχιακά είδη, τα οποία προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου.
Πάντα, όμως, ο Σύλλογος έχει στο πλευρό του φίλους που τον στηρίζουν σε ό,τι κι αν κάνει. Και χάρη σε αυτούς τους φίλους και υποστηρικτές, το φετινό μπαζάρ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τα πεντανόστιμα κουλουράκια που έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου να κάνουν πάταγο.
Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσες και όσους στήριξαν την προσπάθειά τους αυτή, τα μέλη και φίλες για τα υπέροχα γλυκά που ετοίμασαν, το Δήμο Καρπενησίου για τον χώρο στην πλατεία που παραχώρησαν, καθώς και τα καταστήματα που τους προσέφεραν κάποια είδη.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λίτσα Πετροπούλου, δήλωσε πως τα πασχαλινά είδη που δεν πουλήθηκαν, καθώς και τα κουλουράκια που δεν δόθηκαν, όπως επίσης και νέα γλυκά που θα ετοιμάσουν, θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπεμησίου.
Τέλος, ο σύλλογος εύχεται από καρδιάς Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους και
ελπίζει  μαζί με την Ανάσταση να έρθει και στις καρδιές μας περισσότερη ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ελπίδα και πίστη. Καλή Ανάσταση!