Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ρήγας Φεραίος-Απεραντιακός 4-3



Σπουδαία εμφάνιση με υποσχέσεις για το μέλλον
Εντυπωσιακός ο Νταβαρίνος που πέτυχε χατ- τρικ


Με γκολ στις καθυστερήσεις έχασε την παραμονή του στην Δ΄ Εθνική το Βελούχι σε εκείνο το συγκλονιστικό ματς με τον πέρυσι, την τελευταία αγωνιστική, με γκολ και πάλι στις καθυστερήσεις ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο νέος εκπρόσωπος μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Απεραντιακός. Το συγκρότημα των Δ. Τσιγαρίδα και Γιάννη Φλωράκη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως όταν η μπάλα δεν σε θέλει, τις περισσότερες φορές δύσκολα τα καταφέρνεις.
Πρωταγωνιστής αυτής της σπουδαίας εμφάνισης του Απεραντιακού, ο πολλά υποσχόμενος Νταβαρίνος ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα στην συνέχεια. Παρά την ήττα, η ευρυτανική ομάδα, παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο με παίχτες που ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και με το τεχνικό τιμ να δίνει ρεσιτάλ από τον πάγκο. Αν συνεχίσει έτσι ο Απεραντιακός, παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμη, μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να φτάσει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μόσιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη.
Το γκολ αυτό δεν έκαμψε τους ευρυτάνες, οι οποίοι αμέσως ανασυντάχθηκαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και με τους Μπισμπίκη και Ντότσικα να κυριαρχούν στο κέντρο, αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 41΄ με τον Νταβαρίνο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του και ταυτόχρονα το παρθενικό του στην Δ΄ Εθνική.
Με το σκορ ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο. Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ, με γκολ που σημείωσε ο Κουντούρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ που υπέπεσε ο Νίκος Κωστής. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα μας, ο Ρήγας Φεραίος στο 50΄ πέτυχε και 3ο γκολ με τον Δανηλόπουλο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Η Απεραντιακός δείχνοντας πραγματικά χαρακτήρα σπουδαίας ομάδας και πάλι αντέδρασε άμεσα και 5 λεπτά μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, με τον νεαρό Νταβαρίνο μείωσε σε 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στους παίχτες της ευρυτανικής ομάδας, οι οποίοι βγήκαν για τα καλά μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση. Αυτή ήλθε στο 69΄ με δράστη και πάλι τον σούπερ Νταβαρίνο να κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 3-3, σημειώνοντας έτσι χατ – τρικ με την πρώτη του μόλις συμμετοχή στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής.
Όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο. Δυστυχώς όμως για την ομάδα μας στο 93" ο Κουντούρης μετά από σύγχυση στην άμυνά μας, πέτυχε το 4-3, χαρίζοντας μια αναπάντεχη νίκη στην ομάδα του και στερώντας από τον Απεραντιακό ένα πολύτιμο βαθμό που τον άξιζε.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Απεραντιακός υποδέχεται την Ελασσόνα. Καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης Τζοφώλης του ΣΔ Τρικάλων.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κούσιας, Γεωργίου, Βουραζέρης, Μπάτης, Γρούνας (46" Λαμπρογιώργος), Μαυρίδης (75" Σκλαπάνης), Μούτσιος, Κουντούρης, Δανηλόπουλος, Μπάτης (70" Ζαχαράκης), Μιχολίτσης
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Διαμάντης, Ζήσιμος (48" Μπουρμπούρης), Τλούπας, Μπισμπίκης Φ., Ντότσικας, Κεφαλίδης (79" Κάτσικας), Κωστής (54" Μπισμπίκης Μ.), Πλατάκης, Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Καρδίτσα - Θύελλα Πετρωτού 3-1
Πυργετός – Λαμία 0-0
Ρήγας Φεραίος – Απεραντιακός 4-3
Μουζάκι - Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-1
Ελασσόνα - Απόλλων Λάρισας 1-1
Α.Ε.Σπερχειάδας - Πύρασος 1-1
Αγρότης Λιανοκλαδίου – Μετέωρα 0-0

ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ Β
01. Καρδίτσα 3-1 3
02. Ρήγας Φεραίος 4-3 3
03. Μουζάκι 3-1 3
04. Πυργετός 0-0 1
05. Λαμία 0-0 1
06. Ελασσόνα 1-1 1
07. Απόλλων Λάρισας 1-1 1
08. Α.Ε.Σπερχειάδας 1-1 1
09. Πύρασος Ν. Αγχίαλου 1-1 1
10. Αγρότης Λιανοκλαδίου 0-0 1
11. Μετέωρα 0-0 1
12. Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-3 0
13. Απεραντιακός 3-4 0
14. Θύελλα Πετρωτού 1-3 0

Επόμενη αγωνιστική
Πυργετός –Καρδίτσα
Θύελλα Πετρωτού - Ρ. Φεραίος
Λαμία – Μουζάκι
Απεραντιακός –Ελασσόνα
Οικονόμος Τσαρ. - Α.Ε. Σπερχειάδας
Απόλλων Λάρισας- Αγρότης Λιαν.
Πύρασος Ν. Αγχίαλου - Μετέωρα