Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συχνές περιοδείες και σειρά συσκέψεων στο πρόγραμμα του Κώστα Μπακογιάννη


Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΔΔ Στενώματος όπου συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού και συζήτησαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν.
Ακόμη ο κ. Μπακογιάννης την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε την Εθνική ομάδα μπάσκετ του Μπαχρέιν και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους υπεύθυνους και το προπονητικό team, ενώ πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις με φορείς και παράγοντες του τόπου είχε τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στο Δήμο Ποταμιάς.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μπακογιάννης πραγματοποιεί συχνές συσκέψεις με ειδική ομάδα τεχνοκρατών προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα των χωριών του νεοσύστατου δήμου Καρπενησίου, αλλά και να εκπονηθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός (master plan) για την επίλυση των προβλημάτων αυτών και την αξιοποίηση των περιοχών.

Κώστας Μπακογιάννης για την υποψηφιότητα Καρφή: “Ενας ανοιχτός και ευπρεπής διάλογος μεταξύ των υποψηφίων θα επιτρέψει στους συμπατριώτες μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για το ποιος μπορεί να οδηγήσει το νέο Δήμο Καρπενησίου στη Νέα Εποχή."
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υποψηφιότητα του κ. Καρφή, με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:
"Εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες καλωσορίζω τον κ. Καρφή στον προεκλογικό αγώνα και του εύχομαι καλή δύναμη.
Ελπίζω στις επόμενες εβδομάδες να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σοβαρά και υπεύθυνα για τα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας - η Ευρυτανία που όλοι αγαπάμε και όλους πρέπει να μας ενώνει.
Οφείλουμε στους συμπατριώτες μας να διεξάγουμε την προεκλογική εκστρατεία με σοβαρότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα, μακριά από τη κομματική μισαλοδοξία, τις μίκροπολιτικές σκοπιμότητες και τις τεχνικές εντάσεις του παρελθόντος. Με αυτό το σκεπτικό καλώ τον κ. Καρφή σε ένα δημοκρατικό διάλογο για το μέλλον του νέου Δήμου Καρενησίου παρουσία των ΜΜΕ και των δημοτών.
Σήμερα η κοινωνία απαιτεί νέα ορμή, νέα πνοή, νέα έμνευση για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά. Πιστεύω ότι ένας ανοιχτός και ευπρεπής διάλογος μεταξύ των υποψηφίων θα επιτρέψει στους συμπατριώτες μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για το ποιος μπορεί να οδηγήσει το νέο Δήμο Καρπενησίου στη Νέα Εποχή."