Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του οδικού δικτύου Άγραφα – Αγία Κυριακή – Όρ. Νομού Καρδίτσας


Με απόφαση του Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργου θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στο τμήμα του οδικού δικτύου Άγραφα – Αγία Κυριακή – Όρ. Νομού Καρδίτσας, διότι δεν μπορεί να εκτελεσθούν οι εργασίες του ανωτέρω έργου χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τόπο που κατασκευάζεται το έργο.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του οδικού δικτύου Άγραφα-Αγία Κυριακή-Ορ. Νομού Καρδίτσας θα ισχύει από κάθε Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ. έως κάθε Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ. και για το χρονικό διάστημα από 20-09-2010 μέχρι 20-12-2010, η δε κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.
Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούνται στην κατάλληλη σήμανση και την ενημέρωση με ειδική σήμανση των διερχομένων οδηγών προς αποφυγή καθυστερήσεων και διεξαγωγής ομαλότερα της κυκλοφορίας.
Ο Δήμος Αγράφων παρακαλείται για την ενημέρωση των δημοτών για την διακοπή της κυκλοφορίας στο ανώτερο τμήμα, το δε Αστυνομικό του Κερασοχωρίου, παρακαλείται για την συμβολή του στην ομαλότερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.