Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΡΑΦΑ – ΠΟΤΑΜΙΑ 6-0 !!! Ακόμα «βρέχει» γκολ…


Μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησαν τα Άγραφα στην Ποταμιά, μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής, σε μια απλή προπόνηση των γηπεδούχων.
Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν τα Άγραφα και σε αυτά που είχαν συνηθίσει τους φιλάθλους τους την περασμένη χρονιά. Η επιβλητική νίκη, όμως, επί της Ποταμιάς, έδωσε άλλον αέρα και νέα δυναμική στο συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου.
Η Ποταμιά πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Αγράφων και μοιραία υπέστη μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της. Η πίεση που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι από τους γηπεδούχους ξεκίνησε από το τελευταίο δεκάλεπτο του α’ ημιχρόνου. Το σκορ όμως άργησε να ανοίξει για τα Άγραφα, καθότι οι καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν δεν έγιναν ποτέ γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημιχρόνιο με σκόρερ τον Γκορόγια. Σαν να μην έφτανε αυτό για τυους φιλοξενούμενους, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γουλέτας έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Σερπάνου.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού επαναλήφθηκε η εικόνα του α’ ημιχρόνου. Τα Άγραφα «κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο 50’ ο Σερπάνος, μετά από πάσα του Γουλέτα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Στο 68’ η διαιτητής της αναμέτρησης Ντίνα Μπουμπουρή απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το παίχτη της Ποταμιάς Γ. Γκορόγια επειδή έπιασε τη μπάλα με τα χέρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Α. Κατής σημείωσε το 4-0 και το 5-0 έγινε από τον Θεοχάρη. Το τελικό σκορ 6-0 διαμόρφωσε ο κ. Καλύβας στο 83’.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
40’ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα Μάρκη από μακριά, ο Γκορόγιας Γ με σουτ έκανε το 1-0.
41’ ΓΚΟΛ!!! Πάσα Σερπάνου στο Γουλέτα, ο οποίος πέρασε το τερματοφύλακα κι έκανε το 2-0.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46’ Εκτέλεση φάουλ Σερπάνου άουτ
50’ ΓΚΟΛ!!! Ο Σερπάνος μετά από πάσα του Γουλέτα έκανε το 3-0
60’ Σουτ του Θεοχάρη μόλις άουτ.
63’ Σουτ του Μάρκη μόλις άουτ.
68’ Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίχτης της Ποταμιάς Γ. Γκορόγιας
69’ ΓΚΟΛ!!! Ο Α. Κατής από εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 4-0
71’ Πάσα του Γουλέτα στον Κατή Α, ο οποίος σούταρε αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
75’ ΓΚΟΛ!!! Ο Θεοχάρης έγραψε το 5-0
83’ ΓΚΟΛ!!! Ο Κ. Καλύβας διαμόρφωσε το τελικό 6-0
Συνθέσεις:
ΑΓΡΑΦΑ: Καλύβας Γ., Μάκκας Β., Πατρώνης Σ., Τσιγαρίδας Η. (72’ Γατής Β), Ηλιάδης Ι., Κατής Α. (75’ Γιαννιώτης Κ), Μάρκης, Γουλέτας, Σερπάνος (65’ Μπουμπουρής), Καλύβας Κ., Θεοχάρης
ΠΟΤΑΜΙΑ: Χαντζόπουλος, Σαπούνης (72’ Ελευθερίου Δ), Μπούρας Α., Γορόγιας Γ., Τσουκαλάς, Μπούρας Γ., Λαθύρης Ν. (45’ Ίβρος), Παπαρούπας, Γιαννακόπουλος, Ζαγκότσης Γ. (55’ Μαντζιούτας Κ), Ζαγκότσης Χ.