Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 3-0 Άνετη νίκη της Κρέντης με τριάρα επί του ανύπαρκτου Αστέρα


Σπουδαία νίκη αλλά χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρισμα, σημείωσε η Κρέντη, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0, του Αστέρα Αγίου Προκοπίου, που έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι σε όλους τους τομείς, κυρίως στο πρώτο ημιχρόνιο, επικράτησαν κατά κράτος του Αστέρα, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτή την αναμέτρηση.
Το συγκρότημα του Λάκη Αναστασόπουλου, χωρίς αρχή και τέλος, υπέκυψε στην ανωτερότητα της Κρέντης, της οποίας οι επιθετικοί αν ήταν πιο εύστοχοι, το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Δυστυχώς για τον Αστέρα, στο ματς αυτό, είχε 3-4 παίχτες στην ενδεκάδα του που ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ σε πολύ άσχημη μέρα, ίσως την μοναδική στην φετινή σεζόν, βρέθηκε και το μεγάλο αυτού της ομάδας που ακούει στο όνομα Λάκης Αναστασόπουλος.

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες, οι φιλοξενούμενοι ήταν αδύνατο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Χρήστου Καλαμπάκα, που δίδαξε σύγχρονη προπονητική σε πολλά σημεία του αγώνα και κυρίως όταν στην ομάδα του παρουσιάστηκαν κάποια μικροπροβλήματα στον τομέα της πειθαρχίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4΄ ο Γ. Βούρτσας με κόρνερ, προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Κόκκοτου, όμως πάνω στην γραμμή απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί του Αστέρα.
Στο 14΄ η Κρέντη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κ. Μάκκα, να χάνει το κοντρόλ την τελευταία στιγμή, μόνος απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Στο 16΄καλοχτυπημένο φάουλ του Πλακιά έδιωξε σε κόρνερ ο Ντάλλας.
Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Βαγγέλη Μάκκα, που με το τέρμα αυτό έφτασε στα 5 μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νεαρός αμυντικός, σε πρώτη φάση έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στη ρίζα της κάθετης δοκού του Κόκκοτου και στη συνέχεια παίρνοντας το ριμπάουντ, την προώθησε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως το φάουλ του Αναστασόπουλου στο έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντάλλα.
Στο 23΄ο Γ. Βούρτσας, ο κορυφαίος του γηπέδου, χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αστοχώντας από καλή θέση.
Στο 33΄, ο Κωστόπουλος, πέτυχε ένα υπέροχο αλλά και τυχερό γκολ, στέλνοντας από πλάγια την μπάλα στο γάμμα της εστίας του Κόκκοτου, κάνοντας έτσι το 2-0 για την ομάδα του.
Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον να στέλνει την μπάλα από κοντά άουτ.
Με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι που είχαν πάρει τον αέρα του νικητή, έφτασαν πολύ κοντά σε ένα 3ο τέρμα, όμως στο 48΄ ο Γιώργος Βούρτσας έχασε μοναδική ευκαιρία, αστοχώντας από καλή θέση.
Στο 54΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστόπουλο όπως και στο 56΄ με τον Γ. Βούρτσα να στέλνει την μπάλα από θέση γκολ πάνω στο τερματοφύλακα του Αστέρα.
Η Κρέντη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και στο 58΄ ο Κωστόπουλος μόνος απέναντι από τον Κόκκοτο δεν βρίσκει στόχο.
Στο 71΄ ο Μάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Στο 74΄ ο πιτσιρικάς Γιάννης Μπισμπίκης αναστάτωσε την άμυνα του Αστέρα και δυο λεπτά αργότερα ο Γ. Βούρτσας με κεραυνό στην κίνηση τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Κόκκοτου.
Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Πλακιά που έφυγε άουτ στο 84 και με μια καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Μπισμπίκη να στέλνει την μπάλα άουτ στο 87΄.
Πέρα του Γ. Βούρτσα που έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια και παρά τις ευκαιρίες που έχασε, από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν ακόμη οι, Βαγγέλης Μάκκας, Κώστας Μάκκας και Γιώργος Περούλας.
Διασώθηκαν από τον Αστέρα οι Πλακιάς, Τσέκας.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γιώργο Κυριακόπουλο, από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας, ενώ πολύ καλά τα πήγε στις … «σημειώσεις» από φάσεις του αγώνα και ο βοηθός Κολοκώτσιος !!!
Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού, το γεγονός ότι με την φανέλα του Αστέρα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά, ο Κρεντιώτης Λάμπρος Μάκκας, που είχε μάλιστα πολύ καλή απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκε. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σύνορα, ούτε ισχύουν όπως αποδεικνύετε στην πράξη οι όποιες συμφωνίες «Κυρίων». Κλείνοντας να αναφερθεί ότι η Κρέντη σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε ότι διαθέτει καλή ομάδα, η οποία όμως δεν έχει διάρκεια και προοπτική σε βάθος χρόνου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΡΕΝΤΗ: ΝΤΑΛΛΑΣ, ΜΠΥΡΟΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ, ΠΕΡΟΥΛΑΣ, Σ. ΜΠΥΡΟΣ, Κ. ΜΑΚΚΑΣ (67΄ Ι. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ), ΚΑΣΤΑΝΗΣ (81΄ ΚΑΖΑΚΟΣ), ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: ΚΟΚΚΟΤΟΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ (53΄ Ι. ΛΑΘΥΡΗΣ), ΠΛΑΚΙΑΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ, ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, ΛΑΘΥΡΗΣ (63΄ Κ. ΚΟΝΔΥΚΗΣ) , ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΟΥΤΣΑΣ, ΤΣΕΚΑΣ, ΚΡΑΣΙΑΣ (Λ. ΜΑΚΚΑΣ), ΤΣΙΠΡΑΣ.