Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Άγραφα-Κεράσοβο 3-0 Τριάρα με σβησμένες μηχανές

Με νίκη επί του ουραγού Κερασόβου συνέχισε την πορεία της στο τοπικό μας πρωτάθλημα η ομάδα των Αγράφων. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και παρά τις απουσίες δυο βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Γουλέτας, Κατής, φιλοδώρησε με 3 γκολ το Κεράσοβο, που προσπάθησε αλλά σε ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα.
Τα Άγραφα με την νίκη τους αυτή παρέμειναν στην 2η θέση, φτάνοντας τους 25 βαθμούς ενώ το Κεράσοβο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έμεινε στους 2 βαθμούς, δείχνοντας ότι και φέτος θα παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, στο 15΄, όμως το σουτ του Κ. Καλύβα μπλόκαρε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. 
Στο 25΄ο  Σερπάνος με κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Κερασόβου, όμως ο Τρίκκας σε ετοιμότητα είπε όχι.
Νέα καλή στιγμή για τα Άγραφα με τον  Σερπάνο και πάλι να στέλνει την ,μπάλα στα χέρια του Τρίκκα στο 39΄.
Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μάρκη.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Κίτσιο να αστοχεί  απέναντι από τον Τρίκκα.
Στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να μπορούν να φτάσουν στο γκολ.
Στο 53΄ ο Ζωχάκης, που σε ένα ακόμη ματς απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του τοπικού μας πρωταθλήματος, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς όμως να τα καταφέρει καθότι το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών του Κερασόβου.
Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσουν, όμως και στην περίπτωση αυτή το δυνατό σουτ του Σακαμπέτη, επίσης ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή που κοσμεί τα ευρυτανικά γήπεδα με την παρουσία του, έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καλύβα.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μάρκης προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων όμως ο Τρίκκας απέκρουσε.
Το Κεράσοβο απείλησε στο 70΄ με τον Λελούδη να εξαπολύει κεραυνό και τον Καλύβα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 78΄ τα Άγραφα έφτασαν μια ανάσα από ένα 20 γκολ, όμως το σουτ του Κ. Καλύβα έδιωξε σε κόρνερ ο πολύ καλός Τρίκκας με την βοήθεια του δοκαριού του.
Στο 85΄ ήλθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους με τον Γατή να κάνει με προβολή το 2-0.
Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 89΄ ο Κ. Καλύβας που έφτασε τα 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ζωχάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Άγραφα : Γ. Καλύβας , Μάρκης, Πατρώνης, Τσιγαρίδας (Ηλιάδης), Ζωχάκης, Καλύβας Τ., Θεοχάρης (51΄ Γαζέτας), Κίτσιος Χ., Μπουμπουρής (74΄ Γατής ), Κ. Καλύβας, Σερπάνος
Κεράσοβο  : Τρίκας, Ζιάκας, Αρκουμάνης Χ.( Ε. Τσιγαρίδας ), Ρίζος, Μούτσελος, Ράπτης Μ., Σεντής, Τσιγαρίδας Ι., Παπαροϊδάμης, Λελούδης (Ράπτης Π.), Γ. Λάππας (46΄ Σακαμπέτης)