Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μυρίκη - Βελούχι 1-2 Kαθάρισε στο τέλος με το Γαλανό


Με νίκη επί της Μυρίκη, με σκορ 2-1, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν το Βελούχι. Οι πρωτοπόροι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, κατάφεραν να γυρίσουν ένα ματς, στην μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου ήταν πίσω στο σκορ.


Το αποτέλεσμα αυτό άφησε εκτός τετράδας την Μυρίκη, ενώ το Βελούχι στα play off , θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Άγιο Προκόπιο που επικράτησε της Δόξας με 3-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 5λεπτη καθυστέρηση - διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών, για την διαιτησία αλλά και με γκολ που σημείωσε μόλις στο 5΄ ο Σιταράς για την Μυρίκη.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 20΄ έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0, όμως η κεφαλιά του Καρβέλη έφυγε άουτ.

Το Βελούχι απάντησε στο 33΄ με τον έμπειρο Πάτρου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μεριγκούνη μετά από κόρνερ του Ζαλοκώστα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 35΄ και νέο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γαλανού.

Με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για την ισοφάριση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρεσίτης είπε όχι σε δυνατό σουτ του Σταμούλη.

Στο 58΄ η καρφωτή κεφαλιά του Γαλανού έφυγε άουτ και στο 73΄ ο Γαλανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κωστόπουλος ανέτρεψε τον Γαλανό και το πέναλτι που σφύριξε ο πολύ καλός διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Δροσίνης μετέτρεψε σε γκολ ο παθών, διαμορφώνον τας έτσι με το 2ο προσωπικό του τέρμα το τελικό 1-2.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 2 καλές ευκαιρίες για το Βελούχι, στο 86' με το σουτ του Πάτρου που έφυγε λίγο άουτ και στο 90΄ με το δυνατό σουτ του Συγγελόπουλου που είχε την ίδια τύχη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μυρίκη : Μεριγκούνης, Παχής, Ζαραβέλης, Κολόκας, Λιάγκας Κ.(46΄ Κωστόπουλος), Λέντζος, Φούκας, Ράπτης, Σιταράς(69΄ λ.τρ Φραγκαλιός), Καρβέλης, Σταμούλης

Βελούχι : Ρεσίτης, Τσιλιμέκης(50΄ λ.τρ Πολυτσέρης), Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος Κ., Πασσάς, Γαλανός, Νικολάου(69΄ Ντουφεκιάς), Ζαλοκώστας, Πάτρου, Γενιτσαρόπουλος Α.(65΄ Τσιλίκας)