Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μπαζάρ αγάπης από το Σύλλογο Γυναικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό μπαζάρ αγάπης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, υπό την ευγενική χορηγία του Δήμου Καρπενησίου.
Τα εγκαίνια του μπαζάρ έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το Σύλλογο το μπαζάρ θα ήταν τριήμερο, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου και με σύμμαχο τον καλό καιρό, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να κρατήσει την έκθεση των προϊόντων για επιπλέον δύο ημέρες.
Το μπαζάρ επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την αδελφή του Αλεξία, οι οποίοι αφού συγχάρηκαν την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την άριστη δουλειά και αγόρασαν λαμπάδες και πασχαλινά αυγά για τα βαφτιστήρια και για φίλους. Τόσο τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, όσο και οι επισκέπτες της πόλης, ενθουσιάστηκαν με το φετινό μπαζάρ και ο καθένας με τον τρόπο του ενίσχυσε την προσπάθεια του Συλλόγου.
Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο κ. Λίτσα Πετροπούλου και σε όλο το ΔΣ του Συλλόγου, που δούλεψαν σκληρά, αλλά με πολλή όρεξη και αγάπη, για να πραγματοποιήσουν το μπαζάρ και να συνεισφέρουν στο ελάχιστο σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.