Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Νέα επιτυχία της Ασφάλειας Καρπενησίου Σύλληψη αλλοδαπού για δεκάδες κλοπιμαία που βρέθηκαν σπίτι του

Το τελευταίο τρίμηνο σε διάφορα Δ.Δ του Δήμου Καρπενησίου, έλαβαν χώρα πέντε (5) κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε βάρος εξοχικών κατοικιών, από τις οποίες αφαιρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων.

Το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και προανακριτικό υλικό, πραγματοποίησε κατ’ οίκον έρευνες σε οικίες υπόπτων στο Καρπενήσι και εντόπισε σε δύο απ’ αυτές, μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων.

Κατόπιν αυτών συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Καρπενησίου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμα ομοεθνών του, εκ των οποίων ο ένας ύστερα από την προσαγωγή του ομολόγησε ότι αυτός και άλλοι δύο αγνώστων στοιχείων αλλοδαποί, είναι οι αυτουργοί των κλοπών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ευρυτανίας στον οποίο θα υποβληθεί και η δικογραφία της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπών κ.λ.π. αδικημάτων.
Επειδή τα ανευρεθέντα αντικείμενα είναι περισσότερα των όσων δηλώθηκαν, (φωτο) ερευνάται η συμμετοχή των παραπάνω δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου κ. Μουτσώκου (φωτο) για το θέμα αυτό στο φύλλο του Ε.Π. την Μεγάλη Τετάρτη.