Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στον μεγάλο τελικό ΑΠΟΚ - ΑΓΡΑΦΑ μετά τις εκτός έδρας νίκες τους επί του Αγίου Προκοπίου με 5-0 και της Δόξας με 3-1

Στον τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, προκρίθηκαν ΑΠΟΚ και ΑΓΡΑΦΑ, μετά και τις εκτός έδρας σημερινές τους νίκες.
Έτσι με σκορ 2-0, οι δυο φιναλίστ, θα δώσουν τις δικές τους ξεχωριστές μονομαχίες, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί για φέτος ο πρωταθλητής Ευρυτανίας και ταυτόχρονα η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην Δ΄ Εθνική.


Οι τελικοί Αγώνες Play Off Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας, θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


                           Αφιερωμένο στον τραυματία συμπαίχτη

                           Χωρίς άγχος παρακολουθούν το ματς, ο Πρόεδρος 
                           Νίκος Γκορόγιας, ο Παράγοντας και γνωστός
                           Επιχειρηματίας Χρήστος Γιαννίτσαρης καθώς και
                           αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΚ



ΔΟΞΑ - ΑΓΡΑΦΑ 1-3

Γράφουν ιστορία οι ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΑΙΟΙ

Μεγάλη νίκη πρόκριση, σημείωσαν τα Άγραφα, επικρατώντας εκτός έδρας της Δόξας στο Ραπτόπουλο με σκορ 3-1. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πήρε δίκαια την νίκη αυτή με γκολ που σημείωσαν οι Τ. Καλύβας, Α. Κατής και Κ. Καλύβας, ενώ σε 2-1 είχε μειώσει για το Ραπτόπουλο ο Λ. Γούλας.

Άγιος Προκόπιος-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-5

Εύκολο απόγευμα για το φαβορί

Εύκολο απόγευμα πέρασε στην Παλαιοκατούνα το Βελούχι, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα Αγίου Προκοπίου με σκορ 5-0. Παρότι το τελικό σκορ είναι μεγάλο, οι γηπεδούχοι, για αρκετό διάστημα έφεραν αντίσταση στην ομάδα του Γιάννη Ελεφάντη, όμως μετά τις λάθος αλλαγές, που έγιναν από την πλευρά των Αγίου Προκοπίου, η ομάδα κατέρρευσε και μέσα σε 10 λεπτά, το παιχνίδι μετατράπηκε σε μονόλογο των φιλοξενούμενων. Τα γκολ για το Βελούχι, που έτσι ζευγάρωσε και αυτό τις νίκες του και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τα Άγραφα, σημείωσαν, 2 Πολυτσέρης και από ένα οι Πασσάς, Ζαραβέλης και Νικολάου.

Ρεπορτάζ το βράδυ και πλήρες φωτορεπορτάζ για τους 2 ημιτελικούς στο φύλλο της Τετάρτης.